Vorenus receives orders to plunge Rome into a bloodbath the likes that have not been seen since the dictatorship of Sulla. Octavia reveals her secret to Atia, and the armies of the Liberators and the Caesarians clash for the last time, with the fate of Republic in the balance. [tv.com]
Brr.. mogli chociaż nie pokazywać, jak Pullo zabija Cycerona Już wystarczająco krwawa była bitwa
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Tak, to też było dobre Dla nich mordowanie ludzi jest na porządku dziennym Dobry był też ten sługa od Cycerona, co wyskoczył z tym mieczem, a Pullo aż na niego z politowaniem spojrzał
Ostatnio edytowano 26 lut 2007, o 20:17 przez Nikola, łącznie edytowano 1 raz
ja właśnie od jutra będę zaczynał oglądać ten serial....
moglibyście napisać czy warto....
bardzo długo zabeiram się za niego no ale z tego co przeczytałem myślę że nie będzie to stracony czas....
- Tato, wszyscy sie smieja ze mam same dwóje.
- Pij, nie p***dol !
proxi, fajny serial, warto obejrzeć.
Ostatnio edytowano 26 lut 2007, o 20:24 przez KaruzeL, łącznie edytowano 1 raz
KaruzeL napisał(a):Ja jestem ciekawy co ta młoda wymyśli tzn. córka Vorenusa, bo coś kombinują te dzieci, one myślą że to właśnie on zabił matke, nie wiedzą chyba że to ona skoczyła sama.
No one nie widziały, jak Niobe skoczyła, tylko widziały, jak Vorenus przy niej siedział W każdym razie bardzo go "nie lubią" (delikatnie powiedziane) Szczególnie ta najstarsza..
KaruzeL napisał(a):PS Czemu dzisiaj zrobili sobie wolne powinien być następny odcinek
haha Pullo i brzoskwinie XD i sługa Cycerona A córka Vorenusa jest dziwna, na pierwszy rzut oka widać, że ten facet coś kombinuje a pewna jestem, że ona się w nim zakocha XD
Dwa genialne dialogi: gdy Pullo przyszedł do Cycerona i Kasjusz gadał z Brutusem o torcie urodzinowym. To się nazywa wyczucie czasu Zdziwił mnie ten odcinek z jednego powodu - pierwszy raz pokazali bitwę z takim rozmachem.Nie spodziewałem sie tego. Chociaż bardziej to wyglądało na chaos niż na bitwę Teraz dopiero się zacznie Oktawian vs. Antoniusz^^
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p