Sam and Dean meet Andy Gallagher, a slacker with psychic powers of persuasion. Once the brothers learn that Andy’s family was visited by the Demon, Sam wonders if he could be one of the special children.
Data emisji: 26.10.2006
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
W tym odcinku miałem zwałkę z Deana. Dał nieźle czadu: oddał swoją Impalę i kiedy ten gościu podszedł do nich i powiedział żebu powiedzieli mu prawdę Dean jak z automatu wywalił W ogóle taka moc jaką miał ziomsen jest całkiem spoko.
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Bez potworków, demonów, wampirów itp. ale odcinek bardzo mi sie podobal Wymiataly sceny z manipulacja Deana... pozatym ten gosc mial fajna umiejetność.
Kolejny odcinek z dużą dawką humoru. Dean bez mrugnięcia okiem oddał Andy'iemu samochód. To było naprawdę bardzo zabawne. Świetna również scena, jak bracia zaglądali do furgonetki Andy'iego. Iście powrót to lat 70-tych.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Sprawa powiązana z główną fabułą - to mi się podoba! Dwoje bliźniąt - okzali się być całkiem różni. Tego dobrego matka spłonęła w pożarze, a złego nie. O co w tym wszystkim chodzi? Jednak nie ma zasady co do pożaru, 6 miesięcznego dziecka itd? Dobrze by było, jakby bracia znaleźli wszystkich tych dobrych i razem przeciwstawili się Demonowi.
Podoba mi się, że coraz częściej widzimy Ellen, Jo i Asha. Miło mieć trochę więcej bohaterów ważnych, niż tylko braci. Jest ciekawiej. No i ich współpraca jest teraz jeszcze większa. Mówią sobie wszystko - świetnie, czekam aż się rozprawią z demonem. Pewnie się nie doczekam. No chyba, że w ostatnim sezonie, jaki zostanie wyprodukowany.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Śmieszny odcinek , podobało mi sie jak Dean dał sie wrobić i oddał samochód. Lubie Jo , mam nadzieje zagosci dluzej na ekranie. Troche brakuje mi potworków i demonów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p