Kara i Helo natrafiają na grupę ludzi, którzy stworzyli ruch oporu na Caprice.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Tutaj tytuł pasuje i do wydarzeń na planecie i do wydarzeń we flocie, ciekawe. Na planecie jednak przeżyła garstka ludzi. No Apollo się nie popisał jak dla mnie, miał umowę z Tighem, że nie bedzie próbował uwolnić Laury i ją złamał, wcześniej go nie lubiałem, teraz nie znoszę no i jeszcze pracuje z Zarekiem teraz. Tighowi też ciężko, właściwie cała załoga jest przeciwko niemu. Adama szybko wstał, właściwie to dobrze. Trochę szkoda tej Sharon.
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Tak jak przewidywałem - Adama obudził się pod koniec odcinka, teraz będzie musiał sobie poradzić z bałaganem a to nie będzie łatwe. We flocie jest 8 cylonów, Gaius się pewnie tym z nikim nie podzieli. Na Capricy pojawił się ruch oporu, czekałem na to od drugiego odcinka, ale lepiej późno niż wcale. Teraz pewnie będą szturmować lotnisko.
Trochę się wkurzyłem, bo od tego odcinka mi się wszystkie posty pousuwały. Pewnie nie będzie to tak samo opisane ze szczegółami jak za pierwszym razem, bo nie pamiętam jak to było i co było, ale nie odpuszczę tego, żeby nie było w każdym odcinku mojej opinii na jego temat. Tutaj kompletnie nie pamiętam co pisałem, ale z postów powyżej mogę dopisać że dość szybko się Adama obudził. Mi tam szkoda Thiga, bo wszyscy na niego naskakują nagle, a próbuje robić dobrze facet.
a ja tu akurat fajny cytat wrzuciłem Z rozmowy Tigha i Baltara Baltar: I am the Vice President. Legally speaking, if the president is incapacitated shouldn't I take over her duties? Tigh: Legally speaking, I have declared martial law and that makes you nobody.
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
w sumie jeden z nudniejszych odcinków Nie lubię akcji na Caprica. Wiceprezydent dziwnie się zachowuje zaprowadzi go to do dymisji jak tak dalej będzie...
Mi się spodobał pomysł o ucieczce Roslin z aresztu. Za to nie mogę patrzeć na Tigha i jego psychiczną żonkę. Jak dobrze, że Adama się wreszcie obudził.
Choć Boomer jest tosterem to jednak zrobiło mi się jej szkoda jak umarła w ramionach Szefa.
Baltar: I am the Vice President. Legally speaking, if the president is incapacitated shouldn't I take over her duties? Tigh: Legally speaking, I have declared martial law and that makes you nobody.
Haha też na to zwróciłem uwagę. Perfekcyjny ton tej wypowiedzi.
Choć Boomer jest tosterem to jednak zrobiło mi się jej szkoda jak umarła w ramionach Szefa.
Eee jak dla mnie do piachu od samego początku jak tyko zacząłem oglądać ten serial, ale rzeczywiście wzruszająca scena śmierci.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Powtórzę się, a co : nienawidzę Pani Prezydent.jaką ona minę robi zawsze Ta cała ucieczka ble ble ble. Na Caprica może być.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Boomer w ogóle mi nie szkoda, szmata jedna. Roslin też, biedna, oj jaka ona biedna, tylko ją rozstrzelać i spalić na stosie a potem jeszcze polać wodą na wpół żywą i wywalić w przestrzeń kosmiczną. Tigh'a mi na prawdę szkoda. To jego żonka nim tak manipuluje.. Reszta została już napisana, od teraz wszystkie moje posty będą, jejeje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p