Nick is surprised when his father refuses to do the Christmas festivities in the house, and he decides to find a way to learn why. Physical Phil continues his tradition of pretending to be an architect when his parents come for a visit, which irritates his girlfriend. Eddie freaks out when Janet gives him a very personal Christmas gift. Owen and Alison end up in bed, but their happiness as a couple is soon put onto a test.
- tv.com
Data emisji: 10. grudnia 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Phil i PizzaGirl są mega cute Kto by pomyślał, ze co roku udaje przez rodzicami architekta. I te głupie żarciki rodziców nt. tego czym się zajmuje PizzaGirl... Porażka Może już niedlugo Phil wyjdzie z domu
Szkoda Owen'a... Śmiesznie wyglądał w stroju św. Mikołaja Niby trochę na wyrost założył, że Alisson i Ikey znową kręcą, ale w zasadzie, to mu się nie dziwie.
Scena Hannah/Nick była taka... przesłodzona... Nie chce, żeby oni do siebie wrócili. Scena Aubrey/Nick była za to kochana (mimo tego, jak Nick zachowywal się w ostatnich odcinkach wobec A.).
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
W ogóle był taki kjut świąteczny epizodek, podobały mi się te relacje między Garrettami i taka fajna scenka końcowa, przypominała mi nieco sceny Eppesów w Numb3rsie, wiadomo tutaj to nie na takim poziomie, ale też było klimatycznie
Beznadziejnie wyszło z Owenem, gdy już się pogodził z żoną... Ale też głupio, że od razu coś założył.
Akcja z wilkiem wymiatała Janet jest rewelacyjna.
Scena Aubrey/Nick była faktycznie kochana, ale ja Nickowi wciąż nie wybaczyłam poprzednich odcinków. A scena Nick/Hannah była rodem z Gilmorek, tylko, że to nie są Gilmorki, więc nie pasowała
Świąteczny odcinek - dobrze, że dopiero teraz się za niego zabrałam, przynajmniej klimatycznie pasuje
Janet/Edi - najlepsi - podarowała mu wilka
Phil Ładnie pogrywał z rodzicami, ale dobrze, że się przyznał.. Tak w ogóle, to jak ma na imię Pizza Girl?
Scenka Nick/Hannah była nieco niezręczna. Szczerze myślałam, że Nick cmoknie ją w policzek, żeby się odczepili z tą jemiołą, a jednak nie
Szkoda Owena.. Wcale się nie dziwię, że pomyślał sobie coś, przecież dopiero co się dowiedział o zdradzie żony, a już ją widzi znów wychodzącą z samochodu kochanka. To było od razu wiadome, kiedy pojawił się na horyzoncie Ikey, że tak to będzie wyglądało. Allison powinna być bardziej domyślna.
Cały wątek z Garrettami był ciekawy. Super końcówka z opowiadaniem sobie o mamie i w końcu wróciły do nich święta
Scena, gdy Janet daje psa-wilka Eddie'mu była wprost genialna.
Phil i jego odegrana scenka przed rodzicami i wkroczenie Pizza-Girl. Nabijanie się ojca Phila...To było trochę chamskie.
Szkoda trochę Owena, ale nie potrzebnie już sobie nie wiadomo co wyobraża. Ale pewnie tak samo bym się wkurzył, jakbym był w jego sytuacji.
No i scena Garretów, cała prawda o mamie Caroline. Ogólnie strasznie fajny klimacik był tego odcinka. Teraz czekamy na następny...
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
eLMaQ napisał(a):Scena, gdy Janet daje psa-wilka Eddie'mu była wprost genialna.
Myślałem, że na samym końcu Eddie przyjmie wilka, ale cóż...
eLMaQ napisał(a):Phil i jego odegrana scenka przed rodzicami i wkroczenie Pizza-Girl. Nabijanie się ojca Phila...To było trochę chamskie.
Samo nabijanie się było chamskie, bo niemogli zaakceptować jej inności.
eLMaQ napisał(a):Szkoda trochę Owena, ale nie potrzebnie już sobie nie wiadomo co wyobraża. Ale pewnie tak samo bym się wkurzył, jakbym był w jego sytuacji.
Nie dziwię się że Owen zaraegował tak a nie inaczej.
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Nick/Hannah - trochę zbyt sielankowe i nudne ich sceny się robią. Takie pary co niby sobie są przeznaczone...zawsze są najnudniejsze.
Phil - haha dobry on jest, udawać architekta przez tyle lat...Pizza Girl jak przyszła to się trochę zdziwiła. A Ci rodzice byli chamscy jak się naśmiewali z niej...tzn ten ojciec był okropny, bo matka była w miarę spoko.
Owen - wiadomo było, że tak to się skończy.
Rodzinka fajnie wyglądała na końcu. Chociaż uważam, że Nick trochę przesadził swoim megafochem, rozumiem go, ale przesadził.
Sceny z Aubrey już nie pamiętam a oglądałam odcinek w niedzielę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p