Brutus and Cassius struggle to raise foreign armies to oppose the Cesarean party. Mark Antony's plans to change his post-consul proconsular governorship from Macedonia to Gaul are derailed when Cicero delivers an in-absentia message to the Senate, and throws his support behind Octavian. Vorenus struggles to contain an all-out gang war in the Aventine Collegium, of his own making,that he blames on Pullo. In the house of the Julii, Octavia passes the hours in a drug induced daze, while a duplicitous youth named Duro, planted amongst the Julii by Servilia, looks for the chance to set a deadly plan in motion. [tv.com]
Cyceron nieźle wyrolował Marka Antoniusza, kiedy przysłał kogoś ze swoim listem Pewnie nie ujdzie mu to na sucho, ale jednak nie spodziewałam się, że ten tchórz cokolwiek zrobi, jak dotąd tylko dużo mówił, a potem i tak się dostosowywał..
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Cyceron mi zaimponował, serio, nie myślałam, że się wypnie na Marka. Swoja drogą bawiło mnie kiedy Marek Antoniusz poczuł potrzebę i załatwił się do kwiatka
Ten cały Duro też dobry, raz facet raz kobieta XD
A Vorenus bardziej denerwujący juz chyba być nie może
Biedna Atia, będzie mi jej brakować, oczywiście jeśli zginie bo nie jest to takie pewne. Nowe oblicze Lucjusza wogóle mi się nie podoba i jeszcze tak jak się spodziewałem dołączył do Antoniusza. Jednak Pullo wszystko naprawi bo dzieci jednak żyją. Cyceron jednak przyłączył się do Oktawiana i to w jakim stylu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p