pobierz plik w całości
Hawkins wyjawia Johnstonowi, że posiada satelitę, dzięki której będą w stanie obserwować przemiszczanie ludzi z New Bern. Johnston decyduje, że obronę prowadzić będą z farmy Stanley'a, której położenia zapewnia im największe szanse zwycięstwa. Zostaje także podjeta decyzja, że do obrony użyty zostanie czołg. Po zwycięskiej bitwie i chwilowym wycofaniu wojsk z New Bern, Jake odkrywa, że jego ojciec został postrzelony. Mimo wszelkich starań, Johnston umiera pozostawiając swoich synów i całe miasteczko w żalu i chęci zemsty za poniesioną smierć. W międzyczasie, Hawkins spostrzega, że ktoś próbuje namierzyć jego satlitę. Podejrzewa, że jest to Thomas Valente; nie wie jednak jakie są jego dokładne zamiary. Kiedy w końcu przychodzi moment, w którym musi się odłączyć, Hawkins postanawia dołączyć do reszty mieszkańców na farmie Richmondów i bronić Jericho. Heather zostaje odnaleziona przez patrol wojskowy, który zabiera ją do swojej bazy. Kiedy ta budzi się, udaje się do dowódcy bazy aby poinformować go o wojnie jaka prawdopodobnie toczy się między Jericho a New Bern. Początkowo dowódca Hoffman odpowiada, że musi zająć się bieżącymi zadaniami, jednak po konsultacji ze swoim zwierzchnikiem, priorytety Hoffmana ulegają zamianie. Rozkazuje natychmiastową mobilizację wojska. W Jericho, Jake dostaje ostatnie wiadomości od Hawkinsa odnośnie pociągu wypełnionego najprawdopodobniej ogromną liczbą ludzi, którzy zmierzają jako posiłki dla mieszkańców New Bern. Z Jake'm kontaktuje się Constantino, który składa wyrazy ubolewania z powodu śmierci ojca i składa ostatnią propozycję ugody. Jake postanawia jednak walczyć.
Morse code: “TO THE FLAG” Data emisji: 9 maja 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 5 razy
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
no obejrzałem i zapowiada się bardzo ciekawie, ale co dziwnego jest w Jericho ,producenci nie potrafią uśmiercać głównych bohaterów - na razie tylko April, bo Heather jednak żyje.
taka już była tandeta w 21 odc. - chcieli zdjąć moździerze to oczywiście tylko Stanley z jakimiś 2 łebkami wrócił
[ Dodano: 2007-05-10, 18:12 ] ostatni odcinek - nie dość że mi się cały nie ściągnął to znowu napisów nie ma
no bez przesady, czemu ludzie zawsze chcą napisy odrazu jak odcinek się pojawi.
jak na season finale to się zawiodłem, liczyłem na więcej akcji, ciekawiej wszystko zrobione i wogóle tymbardziej po kilku ciekawych odcinkach ostatnio
szkoda, że uśmiercili Johnstona. No i Hawkins sprowadził nowe zagrożenie na Jericho, ale satelita się przydał
Ostatnio edytowano 10 maja 2007, o 18:29 przez Arrow, łącznie edytowano 1 raz
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Mnie tam się podobał ostatni odcinek... Pozostawia wiele niewyjaśnionych spraw na drugi sezon... Mam nadzieję, że będzie trzymał dalej w napięciu i po oglądnięciu każego odcinka z niecierpliwością będzie się czekało na kolejny ;-)
Wie ktoś może na kiedy jest zapowiedziana premiera DRUGIEGO SEZONU?!
Już się nie mogę doczekać... Pozdro!
Na oficjalnej stronie serialu można przeczytać, że nie jest to takie pewne czy będzie drugi sezon. Chociaż informacje są różne. Miejmy nadzieję, że jednak się pojawi, bo to jeden z lepszych seriali.
no jakby się 2 sezon nie pojawił, to byłoby to trochę głupie zakończenie. przecież Hawkins musi sobie jeszcze wyjaśnić coś z Valente
co do odcinka, żal mi Johnstona, już bym wolał żeby Gray zginął. Teraz martwię się o Hawkinsa qrde. Ogólnie - trzyma poziom odcinków od 18 włącznie. I właśnie od tamtego czasu Jericho podobało mi się bardziej niż większość odcinków PB
domin napisał(a):a mnie ciekawi jedna rzecz heh jakim cudem przerobili pocisk mozdzierzowy na pocisk armatni ;>??
Też mnie to zastanowiło. Prawdopodobnie przerobili pocisk moździerzowy na rakietowy, a lufa posłużyła za prowadnicę. Wystarczyło załadować granat, potem dołożyć domowej produkcji środek miotający z siarki, saletry i węgla drzewnego, odpalić lont i zamknąć komorę zamkową. Wydaje się to jednak rozwiązaniem zbyt niepewnym i zawodnym ale innego nie widzę.
Bez sensu bo odcinek kończoncy sezon wielu spraw nie wyjaśnia ... i naprawdę sprawia żę chcesz się dowiedzieć co będzie dalej ...
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p