It's Founder's Day, and everyone is preparing for floats and fireworks. Though Damon and Alaric try to stop Johnathan Gilbert, he sets his plan in motion, leading to a chaotic, destructive, and deadly end to the Founder's Day celebration.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
oooooo, fuuuuck. kurdeeee, a ja myślałam, że to Elena/Damon i było tak cudownie a skoro okazało się, że to Katherine to cały czar prysł . uu. A Damon w ogóle wiedział, że to Katherine? bo jak nie to był totalnie słodki <3333 łaa, jak tu go nie kochać między Eleną i Damonem jest taka chemiaaa, ahh. czemu to koniec sezonu? Szkoda Jeremy'ego, tzn, jego ukochanej. teraz on zostanie wampirem... no i co z Burmistrzem i jego synalkiem?
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Caroline nie wiadomo czy przeżyje, ale stawiam, ze tak. W ogóle to po tym wypadku nic jej nie było a potem nagle padła. Tyler wiadomo już, że jest wilkołakiem, bo miał takie dziwne oczy i nagle ożył.
Anna umarła Jeremy jeszcze się okaże, czy zostanie wampirem, możliwe przecież, że go odratują. Podobała mi się jego rozmowa z Damonem, nie spodziewałam się tego po Damonie.
Podobało mi się też jak Elena ujawniła Johnowi, że wie, że jest jego córką
Damon/Elena/Katherine - omg myślałam, że Damon całuje Elenę i on też tak na bank myślał, dopiero kiedy odwzajemniła pocałunek i weszła do domu po jego minie było widać, że coś mu nie pasuje. Szkoda, że to nie była Elena, bo Damon parę ważnych rzeczy powiedział. Ale jak się zaczął kiss to wygladałam o tak :O i nie mogłam uwierzyć, że Elena go nie odepchnęła. No ale w końcu się okazało, że to była Kath.
Kath/John - boskie to było jak go załatwiła "hello John, goodbye John"
Ostatnio edytowano 15 maja 2010, o 13:15 przez 0lina, łącznie edytowano 1 raz
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
no tak, Jeremy'ego może odratują, ale przecież prędzej czy później zostanie wampirem. gdy umrze. Jeśli chodzi o Elena/ Katherine/ Damon to myślę tak samo jak Ty, że dopiero później może zaczął coś podejrzewać. i jeśli tak to oh, był cudowny ale wolałabym jakby to była Elena. Katherine teraz pewnie wszystko popsuje.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Rewelacyjny finał. Chyba żaden odcinek Pamiętników mnie nie zawiódł. Akcja z wampirami niezła, tak jak plan Johna. Najbardziej szkoda Anny. Byłem pewny, że zginie i nie myliłem się. Niestety. Scena jak Boonie usuwa ogień by Stefan mógł przyjść po brata genialna. Uwielbiam tą wiedźmę Odmieniony Damon jest dziwny. Na początku pocieszył Jeremego i potem ten jego pocałunek z "Eleną". Jeremy wampirem? Już lepiej niech zginie. W końcu pojawiła się Katherine! I wypadła nieźle. Na początku zwodzenie Damona, a potem załatwienie Johna. Mocna scena jak okazuje się, że to nie jest jednak Elena. Już nie mogę się doczekać nowego sezonu i zobaczyć jak to wszystko się rozwinię.
Oj fajne zakończenie ale jeśli chodzi o pocałunek to wolałabym żeby to była Elena A Damon jaki grzeczny w tym odcinku aż trzy razy powiedział słowo przepraszam kochanyyy jest <3 No i właśnie zdziwiło mnie że nie zorientował się że to Katherine, myślałam że oni się jakoś nawzajem wyczuwają widocznie się miliłam Jeremy głupio zrobił moim zdaniem.
"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams"
Finał skończył się bardzo dobrze i już czekam na następny sezon .Jeremy,synek burmistrza wilkołakiem i Katherine ? Może być ciekawie.Niech tylko scenarzyście tego nie zepsują,na początku myślałem,że będzie to cukierkowy filmik ala"Tłilajt" a tu miłe zaskoczenie.Liczę,że będzie jeszcze bardziej mroczniejszy
zaskakujący odcinek! w szoku byłam gdy okazało się że kath całowała się z damonem! i jeszcze jena zaprosiła ją do domu chociaż coś mi od razu nie pasowało elena naj pierw daje do zrozumienia damonowi że są tylko przyjaciółmi a po tem się całowali mocne zakończenie strasznie jestem ciekawa co nowego wymyślą w 2 serii możemy się spodziewać taylera-wilkołaka, odmianę bonnie (czym byłam zaskoczona bo w ostatnich odcinkach była 'zła'), i co jeszcze?? śmierć caroline? ciekawe co jej będzie
Spoiler:
no i nowa przyjaciółka eleny-meredith (która była w książce a w serialu dopiero w 2 sezonie zdecydowali się ją wprowadzić
szkoda mi any, lubiłam tą postać no to teraz czekamy do września
Świetny finał sezonu! Jak ja się ucieszyłem i strasznie zdziwiłem, gdy się okazało, że to Katherine. I te ucięte palce Johna! Genialny cliffhanger! Lubię Damona, ma świetne teksty i potrzebny jest jakieś przeciwieństwo dla Stefa, ale niech on trzyma łapy precz od Eleny! Szkoda mi bardzo Anny, podobała mi się i pasowała do Jeremiego. Teraz Jeremy będzie się przemieniał, może być ciekawie. Caroline musi z tego wyjść, nie widzę serialu bez niej. I tak za dużo osób tu ginie... Tyler - kim on jest? Wilkołakiem? Nie mogę się doczekać, kiedy to się wyjaśni. Bonnie zrobiła się groźna i robi się coraz silna. Bardzo dobrze! Bracia, a zwłaszcza Damon, muszą czuć, że nie mogą sobie robić, co chcą. Burmistrz też umarł w pożarze...ładną tajemnicę skrywać i czyżby nie wiedział, że te urządzenie zadziała także na niego. Katherine wysłała Isobel, aby zdobyła urządzenie Gilbertów razem z Johnem. A on miał je użyć, aby zabić mszczące się wampiry z grobowca. W takim razie dlaczego Katherine wrócił do Mystic Falls i zabiła Johna??? Bo czegoś tu nie rozumiem...
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Bardzo dobry finał sezonu. Akcja głównie toczyła się wokół pojmania wampirów, ale co jest z Lockwoodami. WTF? Kim oni są? To dopiero jest zagadka. Wybuch agresji Tylera przeciwko Mattowi nie był bez przyczyny. Wiążę duże nadzieje z tym wątkiem w drugim sezonie.
Bonnie. No proszę, postanowiła się jednak zrekompensować i pomóc Stefanowi uratować brata. Trochę zyskała w moich oczach w tym odcinku.
Na końcu już myślałem, że to naprawdę Elena i, że skroi nam się romansik, bo ta cukierkowość pomiędzy nią, a Stefanem powoli mnie zaczyna denerwować. Chętnie zobaczył bym ją w parze z Damonem. Katherina wróciła i od razu uderza z grubej rury, zabijając Jonathana. Ojj, ta postać namiesza. Ciekawe jaki w ogóle jest główny powód jej powrotu.
Zaraz trzeba się wziąć za nadrabianie drugego sezonu.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Dawaj, dawaj Wiele ci nie zostało, a jest co oglądać bo 2 sezon jest równie dobry co pierwszy. No i kolejna osoba będzie komentować TVD na bieżąco. Jeszcze tylko jakbyś lubił Boonie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
getin bank bez zakładania konta. w 5 minut sprawdź ile dostaniesz kredytu. azkredyty.pl
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p