Popularne wątki w tym miesiącu Kategoria Odwiedzin
Wyniki ankiety - seriale do działu TOP5 TOP5
Seriale, które nie powinny zostać skasowane Forum ogólne
Nauka do aplikacji Off-topic 285
Niepołomice urolog Off-topic 232
Thermomix czy polecacie? O nas, inne & off-topic, Off-topic 231
Wybór ekspresu do kawy do biura Off-topic 227
Klimatyzacja Rzeszów Off-topic 224

1x21 - Love, Daisies and Troubadours » Gilmore Girls » Odcinki • seriale forumtv.pl

2000-2001

<<

Sophia

Przyjaciel forum

Postdodano 19 lis 2006, o 17:32

1x21 - Love, Daisies and Troubadours

Paris wreaks her revenge after Tristan lies about going to a concert with Rory; Rachel leaves Stars Hollow after she becomes convinced that despite his protests, Luke is in love with Lorelai; Rory's defense of the Stars Hollow troubadour during a town meeting brings her back together with Dean, enabling her to finally say, and mean, the words that he's been longing to hear; Luke and Max meet and engage in a little not-so-friendly rivalry as Max begins to suspect, despite her protests, that Lorelai and Luke were once an item; Max proposes to Lorelai with a thousand yellow daisies.
<<

Trish

Przyjaciel forum

Postdodano 26 lut 2007, o 19:44

Śliczna scenka, gdy Rory mówi Deanowi, że go kocha i się całują, jak na razie jestem fanką tej pary :)
<<

bluevein

Przyjaciel forum

Postdodano 26 lut 2007, o 23:00

Myślę, że wtedy każdy był fanem tej pary :D a to dlatego, że nie mieliśmy z kim Deana porównywać, był jednym jedynym dla Rory i to pewnie dlatego :D
Want your bad romance.
<<

Trish

Przyjaciel forum

Postdodano 27 lut 2007, o 00:15

Biorąc pod uwagę 1 sezon, można go porównywać z Tristanem :P
Ale ja mówię o tym patrząc już pod kątem poźniejszych par jakie znam i wciąż ta podoba mi się najbardziej :P
<<

Arrow

Ekspert

Ulubiony serial:
Battlestar Galactica

Postdodano 27 lut 2007, o 00:54

z tego odcinka mi najbardizej się podoba pierwsza scena :D
a co do Rory i Deana, co za różnica, Rory mogłoby nawet nie być, nie jestem jej fanem :P
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
<<

Trish

Przyjaciel forum

Postdodano 27 lut 2007, o 17:58

To tak jak dla mnie mogłoby nie być Lor, to taki dodatek do Rory, a do tego jeszcze trzeba znosić jej 'partnerów' :roll:
<<

tlen.exe

Administrator

Postdodano 10 cze 2007, o 04:23

Trish, Nie przesadzaj, Lorelai jest najlepsza!! ;D Powiem tak, podobał mi się najbardziej z całego sezonu, był śmieszny i dobrze się skończył. KONIEC. ;D
We Are The World haiti
<<

Arrow

Ekspert

Ulubiony serial:
Battlestar Galactica

Postdodano 10 cze 2007, o 08:17

dobrze się skończył? a co się stało z "nie lubię Maxa"? :P
Rachel lubiłem cały czas, no ale po tym odcinku najbardziej, wiedziała kiedy powinna się usunąc :D
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
<<

tlen.exe

Administrator

Postdodano 10 cze 2007, o 11:12

No skończyć mógł się gorzej. ;D
We Are The World haiti
<<

Arrow

Ekspert

Ulubiony serial:
Battlestar Galactica

Postdodano 11 cze 2007, o 23:30

no i nie wiem jak mogłem zapomiec o mojej ulubionej scenie z tego sezonu
na początku odicnka gdy Luke budzi Lorelai gdy naprawia poręcz no i to co potem się dzieje :P
<<

tlen.exe

Administrator

Postdodano 12 cze 2007, o 00:58

Luke był świetny, ale pod koniec scena z Maxem byłą niepotrzebna i bardzo wstydliwa. Oczywiście zapomniał skrzynki z narzędziami. :P
We Are The World haiti
<<

Pammie

Nowy użytkownik

Postdodano 14 cze 2008, o 12:29

Re: 1x21 - Love, Daisies and Troubadours

Zgadzam się Trish śliczna scenka gdy Rory powiedziała Deanowi, że go kocha, naprawdę świetny finał sezonu. Myślałam, że para Rory/Dean to już koniec, a tu taka surprise. Miłe zaskoczenie. :D
Lorelai/Rory
<<

Cya

Przyjaciel forum

Postdodano 18 cze 2008, o 08:03

Re: 1x21 - Love, Daisies and Troubadours

tez jestem fanem Lor, rory to taki wazny dodatek, ale jak wiadomo bez dodatkow zyc mozna :]