The gang is preparing for the upcoming Spring Break. Ashleigh is disappointed because she doesn't have the money to go on vacation. Calvin suggests that she gets a credit card. Cappie, Rusty, Pickle and Ben Bennett are at a cheesy motel bar where they try to get served alcohol by the waitress even if they are underage. While Pickle and Ben fail to get served, Rusty and Cappie do thanks to Rusty's... charm and fake name! Trish, the waitress, invites Rusty to a party. Evan helps Casey prepare for the LSATs. The Beaver and Dale also appear.
Data emisji: 2 czerwca 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Ashleigh ładnie szalała z kasą z karty kredytowej.. jeszcze się to na niej odbije. Lubię jej postać, ale w tym odcinku zachowywała się jak przysłowiowa blondynka :O
Casey w końcu odkryła, co kombinuje Evan. Ten serial wprowadza mnie w cykliczne wahania sympatii do par Po którymś odcinku przekonałam się nawet do CE, ale on zaczął pokazywać swoją nieciekawą stronę i znowu mi się zamieszało. Kiedyś chciałam CC, ale na dzień dzisiejszy jakoś ich nie widzę, w ogóle w tych nowych odcinkach się na nich nie skupiają. Cap ma R, nawet kiedy ich nie pokazują, to i tak widać, że są razem, a Evan krąży wokół Cas, która naiwnie uwierzyła w jego tylko "przyjazną" znajomość. Teraz już sama nie wiem, kogo z nich bym chciała z kimś zobaczyć Poczekam na rozwój akcji
Ashleigh faktycznie zachowywała się jak blondynka, ale przez cały odcinek byłam przekonana, że jakaś większa 'afera' będzie z tymi kartami kredytowymi - wiecie o co mi chodzi że to jakieś oszustwo czy coś
Mało Cappiego było
Generalnie odcinek nie powala, cała ta akcja z dowodami i udawaniem Chad'a była żenująca.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Ashleigh - coraz bardziej wkurza mnie swoją głupota, to już miejscami nie śmieszy, chociaż tyle, że jest dobrą przyjciółką dla Casey. I w ogóle ta opcja z tą karta kredytową śmierdzi mi na kilometr i to się jeszcze źle skończy. Wystarczy podpisać jakiś świstek i już...
Speaking of....Frannie, wiedziałam, że coś zrobi, no wiedziałam...w ogóle co ona myśli, że tak zdobędzie Evana?
Rusty - ta kurtka była tragiczna a cała akcja w ogóle beznadziejna, i ta barmanka jakaś walnięta, on naprawdę myślała, że on ma ze 24 lata...? dobre.
Beaver był znowu świetny. lol
Co do Evana jakoś nie potrafię go skrytykować, bo widać jak mu zależy na Casey, wiadomo, że głupio zrobił, wiadomo było, że się wyda, ale mi się go w tej scenie przykro zrobiło...
W sumie mało ciekawy ten odcinek. Znaczy nie wczułam się zupełnie w niego XD mało Cappiego i ta sytuacje z kartą Ashleigh i kurtką Rusty'iego były nudne. Ano i coraz bardziej jestem za tym, żeby Casey zeszła się z Evanem. Tak, to moja para
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p