In order to celebrate the fact that the party restrictions were lifted, Omega Chi and Kappa Tau throw parties.But the Kappa Taus discover they might not have the funds to put on the kind of party they are known for, will they be able to pull it off? ZBZ plans to attend the Omega Chi party but need two sisters to stay sober so they assign pledges. Rusty turns to his sister to get advice on sex. Evan is miserable because Casey hits it off with another guy. (Wildfire's Ryan Sypek guest stars as a suitor for Casey.)Ashleigh, Rebecca, Frannie, Mandi, Calvin, and Cappie also appear.
Data emisji: 26 maja 2008
Beaver udający Tinę - bezcenne W ogóle świetnie, że jest go coraz więcej Boski był też tekst Cappiego, że czuje się jak w Gossip Girl Fajnie też, że Cappie nie 'wybierał' między Casey i Rebeccą (I can't swim ) co pokazuje też jest nie jest on aż tak into Rebecca. Casey i ten koleś - eeewww!!!
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Akcja z alkoholem to chyba jedna z najlepszych w całym sezonie
Mam jedno pytanie. Ponieważ nie istnieją (chyba) napisy - nie znalazłem nawet angielskich niestety. Mógłby mi ktoś przetłumaczyć co odpisała na samym końcu Tina? I have.... ? ni cholery nie znam tego słowa - z kontekstu wnioskuje tylko że chodziło o jakąś chorobę weneryczną?:P Mam racje?
Hahaha pocałunek tego gościa i Casey był ew... w ogóle stwierdzam, że ona powinna wrócić do Evana. Tak, wiem, jestem pewnie w mniejszości ALE lubię Evana, nie wiem kiedy to się w sumie stało, ale naprawdę go polubiłam. I Rebeccę też lubię i lubię ją z Cappiem. Nie czuję tej chemii między C/C która była w pierwszym sezonie i nie chcę żeby byli razem skoro nie czuję, że powinni XD tak jest dobrze.
Exactly, ja naprawdę widzę Case z Evanem i srsly, kiedy my go polubiłyśmy? I praktycznie od pierwszego momentu w poprzednim (kind of ) sezonie spodobał mi się pomysł z Cappie/Rebecca, więc jest ok.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p