An outdoorsman hires Dollhouse to program Echo as his perfect counterpart, but their wilderness expedition becomes a survival game. Meanwhile, Ballard tries to learn more about Echo and continues his investigation, and the massacre which led to Boyd's recruitment is revealed.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Odcinek dużo lepszy od pilota, obejrzałem go bo już był ściągnięty ale teraz mam ochotę na następny. Sceny z Echo w lesie niezłe, szczególnie polowanie, ale i majaki z przeszłości. Jak dla mnie za wszystkim stoi Alpha, a robi to po to żeby Echo stała się normalną osobą. Ale może być też drugie dno. Wydaje mi się że Ballardowi to właśnie Alpha pomaga i to on wysłał mu zdjęcie. Tylko dlaczego zrobił taką masakrę i zostawił tylko ją przy życiu? A Paul będzie miał teraz kłopoty czyli wpadnie pewnie na nowy ślad
Ciekawy motyw z tym polowaniem Tak mi się wydaje, że ktoś pomaga temu agentowi a jeszcze ktoś inny w lesie zabił tego strażnika leśniczego czy kto to tam był
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
To, że ktoś pomaga temu policjantowi to pewne, plus jest to ktoś psychiczny, gdyż jak w poprzednim odcinku oglądał nagranie Caroline, to wokół niego były zwłoki a on sam był nagi także... no normalnym to tego nazwać nie można wszystko prowadziłoby do Alphy... ale niczego nie wiemy na pewno i to może się okazać ktoś zupełnie inny
Odcinek niezły, lepszy od pilota, było więcej akcji. Sekretów ciąg dalszy, ale to dobrze. Agencik węszy, ciekawe czy coś wywęszy. Alpha ogólnie wydaje się być ciekawey - czemu nie zabił Echo? Fajne były sceny z przeszłości - Echo czy tego jej ochroniarza. "Did I fall asleep?" - świetne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p