pobierz plik w całości
At the Founder’s Day Gala, Elena and Caroline compete for the title of “Miss Mystic Falls” against other girls from town, including Tina Fell and Amber Bradley. Elena is happy to have Bonnie back in town, but Bonnie still has issues to work through. John Gilbert attempts to intimidate Damon, but his plan doesn’t have the desired effect. Damon discovers that Stefan is hiding a dangerous secret that could impact everyone in town.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
kurcze odcinek trzymający w napięciu strasznie nie podoba mi się nowy stefan jest wręcz okropny! już wolałam gdy ciągle marudził a ten jego tekst do eleny że jest idiotką wrrr caroline dziwnie mnie denerwowała a bonnie hmm wróciła ale w jakim stylu! zachowuje się jak by ktoś zrobił jej pranie mózgu jeremi i ana są oki ale ten wujek coś knuje, nowy wątek z zaginioną rzeczą jonatana może być ciekawy jednak bardziej mnie interesuje elena i damon świetnie razem wyglądali na tym balu, damon w sumie się zmienił bo nie jest już tak złośliwy, nie poluje na ludzi no i robi się tak jakby... dobry? czekam na kolejny odc i mam nadzieję że pojawi się coś więcej na temat isabel i pochodzenia eleny
Taniec Damona i Eleny ach i jak ja prowadził z tych schodów. Teraz role się odwracają, Damon jest coraz lepszy, a Stefan coraz gorszy, dobrze, że go zamknęli w tej piwnicy. I jak Elena powiedziała, że zostaje pod drzwiami i Damon tez został ) Fajnie, że Caroline wygrała, wreszcie jest w czymś lepsza od Eleny. Boonie wróciła,ale zachowuje sie jak zombie jakieś. Jeremy i Anna się pogodzili, cieszy mnie to
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Damon, taki dojrzalszy, starszy, opiekuńczy brat.... sooo hot hahahah uwielbiam go, haha taniec z Eleną <3 po tym odcinku stwierdzam, że ja chcę romans Damon/Elena albo Damon/Bonnie końcówka też była przesłodka. Bonnie wróciła, ale nie zrobiła na mnie większego wrażenia.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
justin napisał(a):po tym odcinku stwierdzam, że ja chcę romans Damon/Elena albo Damon/Bonnie
Też mi przemknęło przez myśl, żeby Elena zaczęła kręcić z Damonem Ale co Ci strzeliło z motywem Boonie/Damon? Niby wróciła ale jakoś tak nijako było. Myślałem, że będzie wielki come back a tu tak jakoś bezpłciowo. Stefan? i co ja mam na jego temat powiedzieć? chociaż z perspektywy czasu, gdy oglądałem pierwszy odcinek to pomyślałem sobie, że zrobią w pewnym momencie z niego tego bad guy'a
Bonnie/ Damon to już od dawna, jeszcze jak mieli coś ze sobą wspólnego. Po prostu takie romanse jak nikt się nie lubi są najlepsze a oni do siebie nie pasują więc mogłoby być ciekawie
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Stefan pijący ludzką krew, a Damon powstrzymujący go przed tym - dziwne Scena z Amber fajna, szkoda tylko, że Stefan został powstrzymany Boonie w końcu wróciła! I coraz lepiej panuję nad swoimi mocami - ładnie załatwiła Stefka. Anna i Jeremy wciąż ze sobą kręcą - cieszę się i mam nadzieje, że John nie interweniuje w to. Ciekawe co to za nowa zabaweczka Jonathanna. Rozmowy Johna i Damona świetne. Partnerzy
Powrót Bonnie mało interesujący. Straszna z niej dziwaczka. Rozumiem, że zmarła jej babcia, ale nie musi się teraz zachowywać jak jakaś nawiedzona.
Chyba jak każdemu tutaj podobała mi się bardzo scena na wyborach miss, kiedy Elena i Damon tańczą. Było czuć chemię przez monitor. Stefan się tak zachowuje, to kto wie co z tego może wyniknąć. W końcu ich duecik zamknął niegrzecznego Stefana w lochu. Jak to role mogą się odwrócić. Jeszcze niedawno (nie pamiętam juz który to był odcinek) to Damon tam siedział, a tu proszę...
Jonathan jest naprawdę ciekawą postacią. tajemniczy gość z niego. Wniósł trochę świeżości w ten serial...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p