[EDITOR'S NOTE: Please note the unique start/end times for this evening's programming.]
--"FRINGE"(9:01-10:00 PM ET/PT) CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1
PA: Viewer discretion is advised.
A KILLER THIRST FOR SPINAL CORD FLUID LEAKS INTEL OF A LARGER THREAT "FRINGE" TUESDAY, APRIL 28, ON FOX
The Fringe Division is on the case when severely mutilated bodies drained of spinal cord fluid begin to pile up. After their investigation leads them to a scientist (guest star Jefferson Mays) with possible ties to the Z.F.T. bioterrorist cell, they are shocked to discover the identity and motive of the killer. When the kills occur with increasing frequency, Olivia, Peter and Walter go to desperate lengths to stop them in the all-new "Midnight" episode of FRINGE airing Tuesday, April 28 (9:01-10:00 PM ET/PT) on FOX. (FR-118) (TV-14 V)
Cast: Anna Torv as Olivia Dunham; Joshua Jackson as Peter Bishop; John Noble as Walter Bishop; Lance Reddick as Phillip Broyles; Kirk Acevedo as Charlie Francis; Mark Valley as John Scott; Blair Brown as Nina Sharp; Jasika Nicole as Astrid Farnsworth
Guest Cast: Jefferson Mays as Nicholas Boone; Trieste Dunn as Jillian Boone; Daniel London as Pardue; Kate Guyton as Helen; Justin Hagan as Neil; Richard Short as Bob; Angelina Assereto as Club Girl; Ward Horton as Mustang Man; Lauren Fox as Diane; Dante Nero as Mako
Premiera - 28 kwietna 2009
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
-Z tego co do tej pory widziałem, formułuję pewną hipotezę. -Chciałbyś ją usłyszeć? -No nie wiem.Będę mógł potem zasnąć w nocy? -To zależy. -Od czego? -Czy będzie włączone światło czy nie.
Walter jak zwykle świetny Szkoda tylko że reszta odcinka już nie, oczekiwałem że się sporo wydarzy bo ZTF się znowu pojawiło, ale nic z tego. Zrzucanie winy na Williama Bella tak na prawdę do niczego nie prowadzi. Już bym wolał jak by powiedział że Nina Sharp działa w ZTF - byłoby ciekawiej. A wysysanie płynu rdzeniowego fajne
Taki fillerowy odcinek przed finałem, co nie zmienia faktu, że Fringe jest wciąż niezłe.
Te wszystkie kręgosłupy widoczne na ekranie były ochydne i jeszcze całe we krwi. Ale to uroki Fringe i mi się to podoba. Te niebieskie oczy były aż za niebieskie.
Greg chce opieki nad Ellą, Olivia nie pozwoli mu przecież.
Wspomniano o ZTF, ale nic w tej sprawie nie ruszono. Mam nadzieje, że przed końcem sezonu będzie jeszcze ten temat poruszony, bo jest bardzo ciekawy.
Jeszcze dziś zabieram się za dwa ostatnie odcinki.
Wysysanie płynu rdzeniowego... "mniam" Taa te oczy, jak to powiedziała Liv były "freaking blue" Wiadomo, że Bell miał "coś "wspólnego z ZFT, ale ja chce się dowiedzieć czegoś więcej, a nie tylko tego o czym sama myślałam. Tekst Waltera wymiatał
Widziałam, widziałam, Observera tzn że nie jestem ślepa
Ostatnie kilka odcinków było naprawdę dobrych. Przyszedł jednak czas na ten gorszy. Sprawa ZFT została poruszona. Spodziewałem się więcej dowiedzieć niż tylko jedno zdanie na końcu odcinka. Walter jak zwykle wymiatał A ja jak zwykle nie widziałem Obserwatora. Może dlatego, że się nad nim tak nie skupiam, żeby go znaleźć
Chyba ze dwa razy podchodziłem do tego odcinka i za każdym razem usypiałem na nim. Sam nie wiem dlaczego, bo po obejrzeniu całego wydał mi się dobry...
Bell jest zamieszany w ZFT. Można było się tego spodziewać. Ciekawe czy ta sprawa będzie rozwiązana już w tym sezonie. Co do samej fabuły odcinka to fajnie nawet to wymyślili. Koleś poświecił życie dla ukochanej, a przy tym dużo pomógł Olivii. Odkupienie grzechów jak najbardziej udane.
Co do Obserwatora, to ja też go nie zauważyłem, ale oglądanie przeze mnie tego odcinka, jak już wspomniałem było dosyć specyficzne.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Ja nie rozumiem jak można sobie wysysać płyn rdzeniowy z kręgosłupa O_O Od samego patrzenia było mi słabo, no ale czego się nie robi dla rodziny. Od samego początku serialu Massive Dynamic wydaję się być uwikłane w coś więcej, niż oni sami twierdzą. Zobaczymy do czego ten trop doprowadzi.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Obejrzałem wiadomości sportowe, filmik, który wysłał mi Mario, a także napisałem parę zdań na MC, podczas gdy w tle, leciał odcinek. Był nadzwyczaj nudny. Główny motyw był chyba takim odbiciem rzeczywistych problemów siostry Olivii. Nie podoba mi się eksponowanie pojedynczego wątku i odstawianiu reszty na boczny tor. Jedyne co dostaliśmy, to to, że William Bell założył ZFT. No po prostu WOW. 50 minut odcinka, a to czego potrzebowaliśmy, zostało przedstawione, w jednym zdaniu, zamieszczonym w ostatniej scenie. Do finału zostały zaledwie dwa odcinki, a my/ja nie wiem nic. Główny wątek sezonu jest jak San Marino, a te poboczne jak Chiny. Naprawdę nie mam pojęcia co się stanie w finale, jeżeli miałbym patrzeć tylko na to co obejrzałem. W Lost, V, FF poczynania bohaterów przynajmniej prowadziły do czegoś. Zapowiadały jakieś wydarzenie, które znaliśmy na parę odcinków przed finałem. No tu po prostu jest marnie. Chociaż na plus wymienię nowego, martwego kumpla Waltera, oraz humor, ale akurat on jest zawsze dobry. 6/10.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p