Olivia witnesses a suicide in Grand Central Station while asleep and dreaming in Boston. As the Fringe division investigates the strange occurrence, the incidents begin to worsen, impacting Olivia in devastating ways. New details emerge about Olivia's childhood, the experimental Cortexiphan drug and the ZFT manuscript.
Premiera - 21 kwietnia 2009
Galeria:
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Świetne, Fringe trzyma poziom. Chociaż może nie świetne, a bardzo dobre Początek odcinka niezły, jak Olivia pojawia się w roli morderczyni, pozostałe sceny Liv jako Nick też niezłe i klimatyczne. Ciesze się że znowu pojawił się manifest, może niedługo Peter i Liv dojdą kto go napisał. Końcówka mocna, Walter przypomniał sobie że razem z Bellem eksperymentował nad Oliv, nie mogę się doczekać jak poznamy założyciela MD.
Odcinek świetny, bardzo mi się Fringe podoba. Początek rewelacyjny z Olivią, wielkie zaskoczenie.
Sprawa była ciekawa. Akcja na dachu bardzo dobra, Olivia nieźle sobie poradziła. I to, że była w nim w tej całęj "grupie". I fajnie do niej mówił, "Oliv".
Walter na końcu - można się tego było spodziewać, ciekawe kiedy jej powie... Wogóle?
Trzy słowa: podobało mi się początkowa scena na stacji metra "Ooooh co ona robi". Niezła grupa i to Olivia była silniejsza - nie ma co dziwienie Walter odkrył nagranie...
No i znów mi się podobało. Tym razem Liv w roli głownej. Bardzo interesujący był ten przypadek z Nickiem. Olivia, jak zwykle dała radę i złapała kolesia. Fajna scena na dachu, kiedy koleś prosi o śmierć... Końcówka dosłownie wbiła mnie w fotel. W ogóle nie przypuszczałem, że Liv była częścią eksperymentów Waltera. Będzie ciekawie...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Tego się można było spodziewać, że Walter i William eksperymentowali na małej Olivi. Ciekaw jestem, czy temat ten będzie głębiej drążony tj. dlaczego akurat na niej, na czym polegała jej wyjątkowość już w dzieciństwie, skąd o tym wiedzieli itp.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
O ile pierwszą scenę mogę podpiąć pod plus, tak reszta nie była porywająca. Owszem, przedstawienie snów w tak mrocznym klimacie było bardzo dobrym posunięciem, ale zdecydowanie odczułem, że wszystko jest takie wtórne. Nie chodzi tu już nawet o wtórność prezentowania wątku odcinka, ale o postępowanie postaci. Wszyscy mają ciągle te same problemy, wszyscy wypowiadają te same zdania, wszyscy robią to samo każdego dnia i każdej nocy. Nie ma przełomu, choć opierając się na końcówce odcinka mogę przypuszczać, że postać Olivii dostanie porządnego kopa i coś się zmieni. Nie tylko w jej osobistej sferze życiowej, ale także tej Waltera i Petera. Jestem na 3 odcinki przed finałem, a nadal czuję się znużony poziomem odcinków, które w dalszym ciągu zabierają mi 50 minut życia, jednak przetrwam to i mam nadzieję, że serial mi za to odpłaci. 7/10.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p