pobierz plik w całości
W szpitalu nagle mdleje April, która później zaczyna przedwcześnie rodzić dziecko. Na ratunek zostaje wezwany lekarz z Rouge River - Kenchy, który mimo okropnych warunków a także braku przez pewien czas prądu, próbuje uratować April, gdyż jak się okazuje, dla dziecka nie ma już szans. Jednak mimo wysiłków, April umiera. Do Hawkinsa, który zaciera ślady po zabójstwie Sary, przychodzi Jimmy, które musi przeprowadzić rozmowy ze wszystkimi osobami, które przybyły do Jericho. Dowiedziawszy się o problemach Darcy i Roberta, udaje się do schroniska, w którym przebywa rodzina Hawkinsa, aby porozmawiać o Sarze a także zapropnować im mieszkanie u siebie w domu. Dale i Skylar próbują odzyskać jedzenie, jakie winien im jest pewniem mieszkaniec Jericho, z którym wcześniej Gracie zawarła umowę. Do Jericho przybywa w końcu wiatrak, który ma produkowac energię potrzebną do zasilania miasteczka. Grey chce kupić ich więcej, gdyż jeden wiatrak niewiele zdziała, jednak cena, jaką ludzie z New Bern żądają za wiatraki jest bardzo wysoka...
Morse code: “A COSTLY DEAL” Data emisji: 28 marca 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 5 razy
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
odcinek słaaaby.... bardzo słaby... ciągnie się niemiłosiernie bez żadnej konkretnej akcji, nic sie w nim ciekawego nie wydarzyło, nielicząc śmierci april, co muszę stwierdzić że mnie jakoś zupełnie nie poruszyło. Powiem nawet że sprawiło mi ulgę gdyż może dzięki tej śmierci będzie mniej wątków miłosnych w tym serialu. Ogólnie mówiąc odcinek nie wnosi nic nowego do całej historii. Jest mdławy, przeciągany na siłę. Ledwo co dałem rade go skończyć. Po poprzednim, swoją drogą bardzo dobrym, odcinku liczyłem na coś więcej.
o jaaa, wynudziłam sie ze wszelkie czasy Zero akcji, tylko nuda, nuda, nuda... i jeszcze pseudo-łzawe sceny.
pietras01 napisał(a):Powiem nawet że sprawiło mi ulgę gdyż może dzięki tej śmierci będzie mniej wątków miłosnych w tym serialu.
Dokładnie. Skończy sie może Oh, kocham Mary, ale April jest w ciąży, i co teraz. Oh, mama nie lubi Mary... Bla bla bla Nudne były nawet sceny z Hawkinsem, no bo bez przesady: wiadomo było z góry, że D. nic nie powie o śmierci Sary, a oni tu zrobili tandentą scene, która miała niby być emocjonująca, że oh jej - 'D. powiedziała, Jimmy aresztuje Hawkinsa'
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
A mi sie odcienk podoba moze nie bylo w nim jakiejs porywajacej akcji, ale nie nudzilem sie. I w sumie troche smutno ze umarla April no i dziecko. Ciekaw jestem tez co bedzie z ludzmi co pojechali budowac te turbiny.
Jericho spotyka Na dobre i złe ;] To prawda akcja się ciągneła i miejscami wiało nudą, ale jako całość nie wypada tak źle. Na plus można zaliczyć to, że jest coraz bardziej dramatycznie. Coraz ciężej przeżyć, a i bezprawie się panoszy. Jeśli tamci spróbują zrobić ludzią, którzy pojechali w zamian za turbiny to niech lepiej zaczną się bać. W końcu Stanley ma czołg w stodole
Bardzo smutny odcinek,popłakałam się jak bóbr.Lubiłam April i szkoda mi jej było jak Eric ją zostawił a teraz on umarła A końcówka też była ponura,te pożegnania i wyznania miłości oraz przeprosiny.Robi się ciekawie ale i ckliwie Lubię takie zwroty ale niech nie przesadzają, bo mam wrażenie że to nie koniec smutków w tym serialu
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p