When animal rights activists ransack a laboratory, they accidentally release a man-made chimera with a ferocious appetite. The creature leaves a trail of grotesquely mutilated bodies in its wake, and severely wounds Charlie. With Charlie's life on the line, Walter must come face-to-face with both his past and the beast.
Premiera - 14 kwietnia 2009
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Chris dałeś sobie spokój z Fringe? Ja ci mówię że warto oglądać Odcinek był niezły, sporo się działo, Walter miał niezłe teksty jak zawsze, zachowywał się tez walterowo. Jednak tego co zrobił w tych tunelach nie spodziewałem się, ale całkiem nieźle sobie poradził. Potwór był niezły, przez cały czas byliśmy trzymani w niepewności jak wygląda i na końcu go nam pokazali. Larwy też obrzydliwe Fajna była ostatnia scena - Olivia wraca do domu kładzie się spać, ale jednak po chwili wstaje i zapala światło bo wie że potwory istnieją Peter kręci z siostrą Olivi - spodziewałem się ze do tego dojdzie
Oglądam, oglądam, tylko napisów nie było, miałem awarie kompa i tak wyszło. Odcinek bardzo dobry, Fringe coraz bardziej mi się podoba.
Humor bardzo fajny, nie ma tego tu dużo, ale jak już sie doczekam to jest fajnie. Walter/Peter są świetnii, ucho w omlecie.
Potwór też bardzo ciekawy, dobrze, że tego dzieciaka w tej rurze nie zjadł... Walter miał świetny pomysł na zabójstwo i mu się udało. Ciekawie to wyszło.
Było więcej o Charlie'm. Ma żone i myśli o dziecku.
Liv jest świetna, pomysły ma niebanalne i bardzo fajnie rozwiązuje sprawy. Końcówka nawiązywała do początku o potworach - Liv zapala światło - genialne.
Odcinek spoko, ten potwór nawet nieźle wyglądał - choć zbyt długo to ja go nie widziałam Charlie był "w ciąży" blee dziobnęło go tym swoim żądłem i "zapłodniło" aż się za brzuch złapałam, jak powiedzieli, że ma larwy w środku Walter i jego omletowy inkubator, więcej takich scen poproszę Olivia bojąca się ciemności :zonk: Peter i Rachel hmm a Liv jest trochę zbita z tropu, jak już wcześniej mówiłam, ta "para" nie podoba mi się i tyle
Następny dobry odcinek Mam nadzieję, że utrzyma ten poziom do 20 epa Świetny był dzisiaj Walter. Trochę się zdziwiłem jak wziął tą truciznę i zabarykadował się bo chciał dopaść tego potwora. Od kilku odcinków już mi się tak nie dłuży ten serial
Przez kompletny brak czasu troszkę zaniedbałem nadrabianie Fringe, ale juz do nie go wracam. Odcinek mi się podobał. W roli głownej Walter. Kto by pomyślał, że wykaże się taką odwagą. Póki co cały czas widzimy go jako niezrównoważonego, śmiesznego, oryginalnego faceta, a tu proszę - miła niespodzianka. Nawet można pominąć, to że trochę mu nie wyszło i gdyby nie pomoc Olivii i Petera to pewnie marnie by skończył. Hmm, ciekawe jak się rozwnie wątek Petera i siostry Liv...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Ależ to byłą bestia. Na sam widok robiło mi się słabo, a co dopiero mieć coś takie w żołądku. Biedny Charli. Walter chciał się poświęcić dla dobra całego zespołu, co mu się nie udało, bo wszystko dobrze się skończyło i to głównie dzięki niemu.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Nie, nie, nie! Po pierwsze, grozili śmiercią Charliemu, po drugie grozili śmiercią Walterowi, po trzecie wykorzystali beznadziejny wątek, w który zaopatruje się duża część małoekranowego światka filmowego, a potem powstają takie twory, jak 'Wściekła niedźwiedzica', czy 'Węże w ogniu'. Zatem główny motyw odcinka mi się nie podobał, ale w zupełności wykorzystał potencjał aktorski Avecedo. Poza tym pierwsza scena '- Czy potwory istnieją? - Oczywiście, że nie.', a tu nagle bach, no szczerze, to mi ciśnienie skoczyło. Reszta, taka jakaś nijaka, ale dam to 8/10.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p