Anna visits Damon and brings along an unexpected guest. Elena and Stefan endure an awkward double date with Caroline and Matt, but Stefan and Matt start to bond after realizing they share some common ground. Jenna reunites with her old friend Kelly, and Jeremy and Anna's relationship moves in a new direction.
Data emisji: 01.04.2010
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Nic się w sumie nie działo, ale odcinek nie był zły/. Jeremy... denerwuje mnie troszkę po co on chce zostać wampirem?
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Jeremy strasznie mnie zawiódł, przecież on powinien zabrać się za wybijanie wampirów tak jak jego przodek Jonathan Gilbert, a nie próbować zostać wampirem. Ja nie cierpię tych wampirów, wszystkowiedzące zarozumialce, żerują tylko na ludziach i ich krwi, bezkarnie zabijając kogo tylko chcą. Tylko do Stefana nic praktycznie nie mam, chłopak chce dobrze, ewentualnie Damona też strawię, ale tylko wtedy kiedy się upija albo wpada w depresję, bądź też jest maltretowany przez Pearl. Boże jak ja jej nienawidzę! I tej jej wrednej córeczki. Jak by tego było mało to z grobowca wypełzają jeszcze kolejne chodzące trupy. Elena oczywiście nic sobie z tego nie robi, to że całe miasto zostanie wyrżnięte to przecież nic takiego. Cała nadzieja to pani Szeryf i Alaric Saltzman, jak oni zginą albo zostaną wampirami to Mystic Falls upadnie.
Oprócz tego ciekawi mnie jak w 1864 Damon i Stefan zostali przemienieni w wampiry przez Katherine kiedy ta została pojmana. Mam nadzieję że to wyjaśnią, bo jak nie to twórcy sami się pogrzebali.
Niedobry wampirek, chciał sobie pojeść, a tu się okazuje, że w współczesnych czasach ludzie się już umieją obronić no i dostał za swoje od Pearl Jeremy, jakoś tak dziwnie to wyszło, że nagle odkrył, że wampiry istnieją i że Vicky była jednym z nich. I jeszcze on też chce się przemienić :O dobra była pijana Jenna, bo pijany Damon i matka Matta to żadne zaskoczenie. Matt I Caroline, wątek taki jakby na siłę doklejony, rodem z serialu dla nastolatków. (nie żeby ten serial nim nie był, ale jego założeniem nie jest tylko pokazywanie nastoletnich problemów)
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Dużo Caroline i Matta w tym odcinku. Ale mi to w sumie nie przeszkadza. Fanie się na nich patrzy. Matka Matta okazała się niezłą dziw... A Damon jak zwykle pies na baby.
Fajnie było zobaczyć, jak Damon ulega sile Pearl. Interesująca wampirzyca. Podobała mi się też walka braci z napastnikami. A Jeremy chce nam się przemienić...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p