Brennan and Booth stumble upon a subterranean world of homeless people when they find the remains of a filmmaker in the ventilation shaft of an underground tunnel.
Premiera: 22 marzec 2006
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Do trzydziestej minuty nudy, potem świetna akcja. Niezły był ten skarb i wogóle ciekawie to z wojną secesyjną wymyślili. Mogłoby być trochę więcej akcji, no ale cóż. Porównanie Bones do babci Booth'a. A w tym całym skarbcu Bones sobie gadu-gadu, a tu ten cały Kyle czy jak mu tam ją odpycha. Podoba mi się Goodman, archeologia jest naprawdę ciekawa.
Jeszcze tylko sześć odcinków do końca sezonu (nie, że mi się spieszy ).
Odcinek mógł być, nie jakiś bardzo ciekawy, ale fajnie się oglądało.
Ten bezdomny taki zdziczały. Angela się bardzo bała na początku...nie dziwie jej się. Angela/Bones - są totalnie przeciwne, ale fajne z nich przyjaciółki. Angela się bardzo martwi o Bones, ale ona wszystko olewa...co tam strach. Bones mnie trochę wkurza, że jest taka nietaktowna. Czasami to jest śmieszne, ale czasami denerwujące. Fajnie wymyślili to z wojną secesyjną. Treasure hunt - cieszyli się jak dzieci. No i zabójcą się okazał brat...odrazu jak ich zobaczyłam to wiedziałam, że jeden z nich zabił.
Bones sobie gadu-gadu, a tu ten cały Kyle czy jak mu tam ją odpycha.
Nudny odcinek z kilkoma dobrymi momentami np jak Bones strzelała do szczurów albo pod koniec jak się śmiali z jej rymowanki Sprawa ze skarbem mi się podobała, ale trochę za bardzo naciągana. Dobra była scena jak wszyscy zaczęli snuć przypuszczenia a potem gadali że nauczyli się tego od Bootha Ciekawe, kiedy Booth wyjawi co takiego robił w przeszłości.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p