Georgina informs Serena that she can reveal a deep dark secret from Serena's past, but no one is prepared for what Georgina does next. Blair and Jenny's power struggle continues when each of them start spreading scandalous rumors about each other on Gossip Girl. Dan sees Jenny's new beau, Asher, cheating on her, but Jenny doesn't believe him. Rufus goes to Lily for advice on how to handle Jenny's new behavior. Serena tries to confront Georgina, but she leaves before Serena has a chance. After this Serena says that she and Georgina are not friends.
Data emisji: 5 maja 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
OMG końcówka miażdży, nie spodziewałam się tego! S kogoś zabiła wow.
Jenny - no i dobrze, należało jej się, ale powinien ją Rufus ochrzanić, bo wraca z podkulonym ogonem i myśli, że wszystko będzie dobrze...no cóż.
Eric - wiedziałam wcześniej, że to on będzie gejem i dobrze że nie ciągnęli tego wątku z tajemnicą długo, tylko że rozwiązali w tym odcinku, w którym zaczęli. W ogóle Jenny nóż w plecy E...Eric mi zaimponował w tym odcinku.
Blair - za ostatnią scenę ją kocham. We're sisters...a w ogóle czy mi sie tylko zdawało czy Blair odsunęła trochę ręce od S po jej wyznaniu?
D/S - no zaczyna się psuć w dreamland i dobrze, bo nudą wiało, ale że musieli odrazu z zabiciem wyskoczyć? Ciekawa jestem w ogóle czy może nie wyjdzie na jaw, że ona wcale nie zabiła czy jakoś tak.
G - co za bitch, Chryste, jak powiedziała to o Ericu albo jak rozmawiała z S...i nie wiem o co chodzi z tym: I know lot more about your boyfriends before you do, jakieś takie dziwne to było.
R/L - oni są cute, nawet w normalnych scenach jest chemia! I w ogóle słodkie było to jak się wspierali w problemach z dziećmi. Dobre było: you threw her a surprise party?
Ostatnia scena była super, Blair zachowała się świetnie,a jeśli nawet w pierwszej chwili odsunęła rece to bardziej z szoku i jestem pewna ,że pomoże S. No i ogólnie wejście B na impreze było świetnie Bitch is back Nareszcie ,bo triumf małej J już mnie wkurzał...
G jest straszna...nie moge uwierzyć,że można być tak wrednym i okrutnym,jaką ona ma straszliwą radosc z robienia innym przykrości...
Tez wiedziałam wczesniej o E. rzeczywiscie ujmowal swoja odwaga plus dla niego.
Paulina napisał(a):R/L - oni są cute, nawet w normalnych scenach jest chemia! I w ogóle słodkie było to jak się wspierali w problemach z dziećmi. Dobre było: you threw her a surprise party?
Oj,tak,oni muszą być razem...będa ;]
Paulina napisał(a):OMG końcówka miażdży, nie spodziewałam się tego! S kogoś zabiła wow.
Aha,tego sie nie spodziewalam....
LOGAN: I'll do that. It'll be faster, I type ninety words a minute. RORY: You do? LOGAN: You really did only like me for my looks, huh? B/C ♥
Liwia napisał(a):Ostatnia scena była super, Blair zachowała się świetnie,a jeśli nawet w pierwszej chwili odsunęła rece to bardziej z szoku i jestem pewna ,że pomoże S. Nareszcie ,bo triumf małej J już mnie wkurzał...
No tak odsunięcie rąk Blair mnie nie dziwiło, bo to normalne, ale nie było dokładnie widać i tak się zastanawiałam. Jestem przekonana, że jej pomoże i zachowała się jak przyjaciółka. We are sisters.
Co do triumfu: w końcu, bo Jenny panoszyła się i zachowywała się jak kretynka. I need a king? A najbardziej mnie rozbroiło jak powiedziała do B że nie jest zaproszona, bo jest nowa w ekipie. Ciekawe kto jest/był nowy.
G. to suka niezła przebija dotychczasowe zagrania bogatych panienek z U.E.S.... poza tym Eric się zachował super... scena Rufus/Lilly bardzo fajna... ostatnia scena S./B. rewelacja, wiedzialam od tamtego odcinka że G. i S. kogoś zabiły!...
Dawno w żadnym serialu nie było takiej bitch jak Georgina (w ogóle fatalne imię )
Też brakowało mi Chuck'a, który w nowych odcinkach pokazuje, że nie jest taki zły - szczególnie jak pomagał Serenie (a ja nadal licze, że będzie z Blair ).
Paulina napisał(a):Ciekawa jestem w ogóle czy może nie wyjdzie na jaw, że ona wcale nie zabiła czy jakoś tak.
Też się nad tym zastanawiałam i stwierdziłam, że jest duże prawdopodobieństwo, że tak sie właśnie skończy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p