1x15 - Queen Sacrifice
Spoiler:
Air 09.04.2010
Nie no mnie końcówka powaliła W unnych serialach również takie cliffhangery, były tylko starsznie mnie Jannis zdziwła w byciu kretem. Najiteligentniejsza w biurze razem z Markiem, najsłodsza i z dobrym sercem - tak bym ją opisał, scharakteryzował do dzisiejszego odcinka 100% Jannis podłożył pluskwe u Marka. Vogel miał racje co do niej mówią o tym postrzale i odzrowieniu. Napewno to było zaplanowane dla utrzymania i umocnienia jej przykrywki.
Akcja Marka i Vogela - jakiś wielki spryt to nie był, ale fajna. Jannis specjalnie podkablowała Mercy i teraz jest zupelnie czysta. Simon wie, ale stawiam swoje auto, że napewno nie powie o tym nikomu tylko zatrzyma dla siebie i wyciągnię od Jannis ile się do a Blackoucie Pomoga FBI, bo jest ciekawy kto i jak spowodował blackout i na 99% chce poznać Dysona Frosta, który jest również genialny jak i on sam i tylko dlatego pomaga FBI
Ciekawe będzie spotkania Benforda i Frosta
Wątek Bryce'a i Keiko - pytam po co ??? zmarnowli 4min odcinka Serial się za ok 7 odcinków skończyć, a oni tak czas marnują Pewnie po kilku odcinkach coś tam się powiąże z tą Keiko, ale wątek mi się nie podoba wogóle ucieszył bym się jakby się skończył.
Nie rozumiem dlaczego prawie na 100% już podjęto decyzję o końcu serialu na 1 sezonie Przecież poziom serial rewelacyjny, ciekawe dialogi, scenariusz, fabuła, akcja. Losta do 6 sezonów ABC ciągła, a Flashforward na 1 chce zakończyć ?