Christina invites Dixon, plus several more students, to a house party where the band Carolina Liar will perform. There, Navid moves on from his relationship with Adrianna by connecting with a fellow Iranian girl named Nika. Naomi and Adrianna try to find a way to break the news about the pregnancy to Adrianna's mother and Ty. Meanwhile, Ethan gets involved in an unexpected mishap when he has a traffic accident and run-in with an attractive transfer student named Rhonda, while Naomi hooks up with a new student named Liam.
Data emisji: 03.02.2009r.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Adrianna jest najciekawsza. Od początku miała potencjał, ale teraz wprost dla niej wyczekuję każdego odcinka Dlaczego, dlaczego, z Rhondy zrobili taką wredną bitch? Już liczyłam, że zastapi Annie... u boku Ethana lub gdziekolwiek po prostu.
Mimo,ze srednio trawie Annie i Ethana to ta Rhonda jest taka irytujaca,ze az brak mi slow.Nie wiem czy naprawde jest taka czy tylko udaje taka slodka naiwna blondyneczke.W tym szpitalu wygladala jakby miala 13 lat.Zdecydowanie najciekawsza postac i jej watek to Adrianna:D Mam nadzieje,ze zejda sie z Navidem i bedzie on dla niej wsparciem;)Lubie tez Naomi,ale moglby dac jej watek z jakims badboyem;p czemu nie ma Ozziego?;/ Oni zdecydowanie tworzyliby hot pare.
Świetny odcinek. Zresztą 90210 nie ma takich okropnie nudnych i głupich epów.
"Niepokalane poczęcie" - umarłem. Ade jest świetna, zdecydowanie najlepsza postać. Wątek świetny, mam nadzieje, że Navid przejrzy na oczy. I końcówka świetna. + jej matka - miłe zaskoczenie.
Silver sie zeszła z Dixon'em. Tak naprawde nie wiem czmeu on ją rzucił, ale ok. Troche śmiesznie to wyglądało, nic sobie nie wyjaśniali... I myślałem, że "I Love You" od Silver będzie jakieś... bardziej kreatywne?
Ethan/Rhonda/Annie - Annie jest wkurzająca, prawda. Rhonda zresztą też, nie podoba mi się. Ogólnie to Ethan sie zmienił i jakiś taki nudny sie zrobił. Zresztą zawsze był nudny.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
ja myślałam, że mówiłeś o Silver, ale mogłam się pomylić ;d
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p