Matt and Caroline are surprised when Matt's long-lost mother returns to Mystic Falls. Elena and Stefan are concerned about Damon's new positive attitude, and Alaric makes some surprising discoveries about his past life. Meanwhile, Stefan and Jenna help Elena search for information about her birth mother.
Data emisji: 25.03.2010
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jak zawsze dużo się działo Damon bad bad boy ale jak mu Elena wyznała, że zabił jej matkę to mu mina zrzedła. Matka Matta.. wolałabym żeby wyjechała z powrotem, jak Caroline potraktowała szkoda mi dziewczyny było. Myślałam, że Alaric umarł, ale zmartwychwstał na szczęście. Damon przesadził z tym zabijaniem go. Ciekawa sprawa z tym pierścieniem:P A jeszcze ciekawiej jest z Isobel, chyba jakaś wielka szycha z niej w świecie wampirów,.
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Ale się działo - co chwila jakaś akcja w odcinku. Matka Eleny jest wampirem i to jednak jest nią żona Alarica. Porobiło się. Ciekawe tylko co nią kierowało i czego się nie chcę odzywać do córki.
Alaric żyje! Całe szczęście. Myślałem, że już po nim, a tu taka niespodzianka. Ciekawe czy to zasługa pierścienia czy czegoś innego.
Trochę już mnie denerwowało kręcenie się tego wampira z krypty po mieście, ale końcówka mocna - spotkał się z Pearl i Anabell. Świetnie, oby się coś działo.
Matka Matta trochę denerwująca, ale i postrzelona. Jednak wolałbym żeby został tylko on i Caroline bo lubię to parę.
Trochę działo się w tym odcinku. Alaric przeżył/ożył się, z czego się bardzo cieszę. Damon trochę przesadził z zabijaniem go. Ciekawe tylko, czy to sprawka pierścienia czy może czegoś innego. Matka Eleny to jednak żona Alarica i jest wampirem. Mam nadzieję, że w końcu odezwie się do córki. Matka Matta to matka Marissy! Heh, miło było zobaczyć tą aktorkę. Wampir z krypty trafił do Pearl i Anny, pewnie będą teraz zbierać pozostałych i coś kombinować.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Pierścień od Isobel zadziałał. Alaric nie zginął. Dowiedzieliśmy się co nieco o matce Eleny. To jednak żona Alarica.
Świetna scena kiedy Damon bawi się ze studentkami. Harper teraz będzie bawił się w domek z Pearl i Anną... A wyrodna matka Matta nagle sobie o nim przypomniała. Niepodoba mi się jej uprzedzenie do Caroline. To, że ma na pieńku z jej matką nie oznacza, że ma się na dziewczynie wyżywać.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p