Brennan and Zack investigate a small jet crash that was carrying some Chinese diplomats and a woman. At the crash site, Brennan finds some bone fragments that do not belong to any of the passengers, but might belong to a man who has been missing for five years. Dr. Goodman orders the team to work solely on the Chinese diplomat case, but Brennan decides to go behind his back to investigate the bone fragments.
Premiera: 8 marzec 2006
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Zack/Booth - lol It's a guy thing. Zack tak się stara, a Booth go olewa. Ale dobrze sobie to wymyślił, przynajmniej ma spokój. Zack naprawdę zachowuje się czasami jak ufoludek, ale za to go uwielbiam.
Bones/Booth - mieli fajne sceny, szczególnie jak Booth ją przedrzeźniał i w kółko powtarzał, że Bones za nimi tęskni.
Jesse Kane - w ogóle mi się ten typ nie spodobał. Byłam przekonana, że to on a się nie wyjaśniło. W ogóle strasznie manipulował uczuciami, szczególnie Bones. Cały czas mówił o jej rodzicach i że oni powinni się łączyć, bo przeżyli podobną tragedię...jak ktoś mi umrze w rodzinie, to raczej nie czuje więzi z innymi, którzy to przeżyli. To jest osobista sprawa, osobista tragedia. Śmieszna była scena w restauracji...jaki Booth był porywczy i opiekuńczy. Potem ją jeszcze chciał pocałować i wparowała Angela...wingmen.
Teorie o tym kim może być 6. pasażerka...wiadomo było, że mówią o prostytutce a Zack: Oh inflight entertainemnt. Mina Hodginsa była świetna.
Bones namawiała ich do przeciwstawienia się szefowi. Hodgins był najbardziej chętny. Jak ich Goodman przyłapał na gadaniu o pile mechanicznej, Zack miał niezłą zawiechę. Jak się tłumaczyli z tego, że eliminują każdą ewentualność...mina Goodmana była dobra.
Hodgins/Zack - eksperyment mieli niezły. lol Wszyscy kolesie z instytutu się zebrali.
Goodman jaki srogi wobec Hodginsa. Potem z jakim uśmieszkiem odszedł.
No i wyjaśnienie sprawy: Zabił brata, zamroził i wrzucił do maszyny zdrabniającej drewno...
Blee, nie podobał mi się ten odcinek ani trochę. Mnie jakoś nudził, nie działo się nic ciekawego. Ten gość od zaginionego ojca dziwny był, a jak chciał pocałować Bones to prawie zemdlałem. Ale fajne było to ukrywanie się przed Goodman'em. No ale sie mnie nie podobało.
A mi się bardzo podobał Tak myslałem że nie jest to ojciec Jessiego za proste by to było. Zrobić takie coś bratu. Okropność... Relację Zacka i Bootha są świetne Najlepszy w odcinku był eksperyment jak wrzucili tego świniaka do rozdrabniarki i kawałek wystrzelił na Goodmana Hodgines dostał w końcu jakiś spisek i zidentyfikował panią do towarzystwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p