Dan visits his mother and upon his return home he's surprised to meet Rufus' new girlfriend. She apparently spent the night and is now making pancakes in the kitchen. We see Blair at a club alone at a huge table waiting for her friends to arrive, but no one has shown up yet. Jenny goes to sell some of her things at a consignment shop. Serena struggles to adjust to living with Chuck, and receives disturbing packages from an unknown sender.
Data emisji: 21 kwietnia 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ja wciaż oglądam i znam jeszcze pare osób które to robią
Mi odcinek się podobał,może dlatego,że stęskniłam się za GG. Tylko strasznie irytowała mnie Jenny,ona jest taka naiwna i glupia,strasznie mnie zdenerwowało to,że pod koniec ona była górą,niby tylko dlatego,że Nate z nią przyszedł nagle darowały jej sprawę z sukienka...troche naciągane.
Jakieś domysły na temat tego kto mógł wysyłać te rzeczy S?
LOGAN: I'll do that. It'll be faster, I type ninety words a minute. RORY: You do? LOGAN: You really did only like me for my looks, huh? B/C ♥
Niezłe ziółko z tej Georginy No i poderwie Nate'a,może byc ciekawie,dobrze,że pojawia się nowa dziewczyna,bo juz się bałam ,że go polącza z małą J. co by było nie do zniesienia...
Ja też nie moge się doczekac Chair <ten skrot tak dziwnie brzmi> co zapewne widac po moim podpisie...a Chuck w tym odcinku wygladal naprawde dobrze Tak mi było żal Blair...mógłby Chuck sie nia zając
Za to brat Sereny wyglądał straszzznie...
LOGAN: I'll do that. It'll be faster, I type ninety words a minute. RORY: You do? LOGAN: You really did only like me for my looks, huh? B/C ♥
Nie mogę znieść zachowania Jenny. Co ona chce sobie udowodnić?! jeszcze ta sprawa z sukienka - strasznie naciągana. Ciekawy watek byl tych prezentow od tajemniczej G. Teraz to tylko czekac az sie pojawi
Kladzia napisał(a):Nikt juz nie oglada tego serialu? Nie wierze
Ja oglądam
Przerwa w emisji spowodowała, że pozapominałam co się wcześniej działo i nie wiedziałam czy znamy G. czy nie, ale już napisaliście kto to jest. Następnym razem korzystajcie z opcji [spoiler] [/ spoiler] żeby nie psuć innym zabawy :p
A co do odcinka to Jenny jest wkurzająca tym udawaniem osoby którą nie jest. Ale odcinek bardzo fajny
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Zaznaczyłam jako spoilery wypowiedzi nie na temat tego odcinka i prosiłabym o zaznaczanie spoilerów tą opcją którą wymieniła juliee.
Co do odcinka: Jenny mnie strasznie irytowała, jak chyba każdego...jaka ona naiwna i głupia. I ta sprawa z tą sukienką, jak jej odrauz wybaczyły - co to było? Kompletnie niewiarygodne. W ogóle że Jenny się nie kapnęła że coś jest nie tak: opuściły Blair, potem Jenny, by znowu spotkać się z B a potem już zapomniały o wszystkim...jasne. A Nate też taki naiwniak...
Pierwsza scena była genialna.
Zrobiło mi się żal Chucka.
D/S - niech w tym związku w końcu zacznie się coś dziać, bo nudni się robią.
Blair - the bitch is back. LOL pod koniec została pokonana, ale ona jeszcze wróci. she's the queen.
ogólnie rzecz biorąc nie mogę patrzeć na J. nie dlatego, że się zmieniła poprostu nic sobą nie reprezentuje... co do B. to strasznie jej kibicuję, żeby dała J. i reszcie popalić już się nie mogę doczekać... co do Chucka to bardzo mi się podobało jego rodzinne podejście i ostatnia scena jak S. przychodzi do niego i ma ten swterek w rekiny... tak wogóle kim jest G. ? coś czuję, że zacznie sie dziać w związku S./D. za sprawą tajemniczego G. ...
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p