Neal and Alex try to get their hands on the music box while Peter seeks for help to get finally rid of Fowler.
Air 10.03.2010
WOW, ale odcinek ależ akcja się potoczyła.
Sceny Alex Neal - ależ ona piekna, co za nogi Wróciła po akcji jednak, tak jak myślałem nadal ma na niego chętkę i jakby Kate nie było to ona wroczy i jak widać tak się stanie...
Szkoda Neala strasznie Tyle się namęczyć i co? W sumie zostali agentami Kate ? nowe życie itd. jakoś mi to wygladało zbyt piekne żeby było prawdziwe, pozwolić o tak odjeść takiemu mózgowi jakim jest Neal... Jak widać po telefonie Flowera nie on jest tym rządzącym tylko pracuje dla kogoś wysoko postawione kto ma na niego jakiś chaczyk...
Szkoda mi było Moza jak zrozumiał, że musi się z Nealem pożeganć ale teraz chyba nie będzie musiał, śmierć Kate zmienia postać rzeczy, nie wiem czy Neal nadal będzie miała taką chęć do życia...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Tak jak się spodziewałem w ostatnim odcinku będzie kradzież pozytywki, Fowler, Mentor i Kate. I wyszło nieźle chociaż cliffhanger trochę mnie rozczarował - FBI chciało pozbyć się Neala i Kate. Chyba że Kate wysiadła z samolotu. Fajne było jak Neal się z każdym żegnał.
Kradzież niczego sobie. ładnie wszystko przeprowadzone i jeszcze to oświadczenie Neala na początku że przybył tutaj żeby ich okraść
Alex Widzę, że nie tylko mi się podoba
Pojawiła się też Diana, mam nadzieje że zostanie na dłużej i będzie się często pojawiać w 2 sezonie. Dobre to było jak wyśmiała kapelusze Neala
Nadal nie wiadomo o co chodzi z Mentorem czyli następny sezon też się będzie w okół tego kręcił.
Świetny cliffhanger! Ciekawie się akcja potoczyła, kradzież pozytywki fajnie przedstawiona. Alex mogłaby się częściej pojawiać, świetnie wyglądała w tym odcinku. Jednak Fowler nie rządzi tym wszystkim, ktoś też ma na niego haka. ;P Bardzo podobała mi się scena postrzelenia Fowlera przez Dianę i Petera. I ten dialog po tym wydarzeniu. D - Skąd wiedziałeś, że ma kamizelkę? P - Nie wiedziałem.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
całkiem dobry finał sezonu, ale cliffanger do przewidzenia, wiadomo było, że coś się stanie kiedy Neal zawrócił. Ogólnie serial fajny ale nie wciągnął mnie zbytnio.
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Najlepszy odcinek sezonu. Tylko wątek główny i do tego tyle się działo, że nie wiem od czego zacząć. Może od tego, że po tym odcinku zakochałem się w Alex - niemożliwie piękna i ten jej gest z pozytywką. Wiedziałem, że wróci z nią do Neala, kiedy go wtedy wrobiła...
Neal po raz kolejny pokazał, że jest w stanie podrobić wszystko. Tym razem padło na rzeźbę. Utalentowany człowiek z niego. Plan kradzieży pozytywki niemalże genialny. I do tego Peter praktycznie o wszystkim wiedział. Właśnie zastanawiałem się jak to rozwiążą - stróż prawa vs. najlepszy przyjaciel, a zarazem złodziej i fałszesz. No i wyszło bardzo dobrze.
Fowler to szuja jakich mało. Ale wiemy, że rozkazy wychodzą od kogoś wyżej. FBI chciało się pozbyć Kate i Neala, ale im się nie udało jeżeli chodzi o tego drugiego. Czekam aż Peter i Neal dobiorą się im do skóry... No o co chodzi z tym całym Mentorem...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Pluszu napisał(a):Co do Kate to przeczuwam ze przezyje, wydaje mi sie ze ten serial nie ma jaj zeby ja zabic
A tak wgl to wiadomo co bylo w pozytywce? Albo po co ona Fowlerowi? Bo nie wiem czy mi to umknelo
Heh, no to odpalaj czym prędzej 2 serię, aby się o tym przekonać. Co do pozytywki, to z tego co pamiętam, wszystko było wyjaśnione dopiero w 2 sezonie.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p