Bonnie and Elena are saved from a danger by Stefan. Jeremy invites Anna to join him at a party unaware of Anna's ulterior motives. A shock is in store for all those who open a tomb.
Data emisji: 11.02.2010
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
dokładnie jutro a 15-ty w marcu trochę mnie to denerwuje bo niedawno ( po 10-tym odcinku) była przerwa a teraz kolejna... no ale cóż na pewno będzie warto czekać
Damon traktował Elene jak szmacianą lalkę cały odcinek, a jej to nie przeszkadzało za bardzo... Wróciła po niego do tej krypty, poszła z nim po Katherine, a po wyjściu przytuliła go i jeszcze pod koniec dzwoniąc do Stefana pytała co z Damonem, ona coś do niego ma, jakaś chemia między nimi musi być, Stefan nawet był z leksza zazdrosny jak Elena się przytuliła do Damona... Dziwi mnie to jej zachowanie, wie, że Damon jest niebezpieczny, nie liczy się za bardzo z niczyim zdaniem, robi co mu się podoba, tylu ludzi zabił, zasługuje na śmierć, a ona i tak coś do niego ma
Odcinek nawet dobry z tą akcją i zaklęciami to myślałem, że oglądam Buffy na Polsacie Babcia Bone cwana, ale jak widac i tak źle się to dla niej skończyło, a wszystko przez widzimisie Damona znowu...
Ben - ten kumpel Anny, jego rola jest daremna, dobrze, że Stefan go zjarał
Jeremy przejżał na oczy, net o wampirach szukał info, zobaczymy co będzie dalej.
Damon...... No jestem ciekaw co teraz zrobi, jak cały trud poszedł na marne, jak będzie szukał Katherine? Może być teraz wszędzie. Byle tylko nie wyjachał z miasta, bo serial nas zanudzi na śmierć z zakochanym Stefanem w Elenie i głupią Caroline z Mattem...
Mi się wątek Matt/Caroline podoba bo na pewno się fajnie rozwinie. Zresztą tej dziewczyny nie można nie lubić
Odcinek mocny, ale tego się spodziewałem po TVD. Szczerze mówiąc to nie spodziewałem się, że w tym odcinku pojawi się krypta po kościołem, myślałem że dłużej to pociągną. No, ale jeden wątek się skończył to czas na drugi - wampiry z krypty na wolności. Świetne! Oj będzie się działo w Mystic Falls, ciekawe czy będą się chcieli zemścić na mieszkańcach miasteczka
Katherine nie było w krypcie?! To się nazywa zwrot w fabule! Damon załamany, wie że jego ukochana go olała będzie teraz próbował zbliżyć się do Eleny(ta wymiana spojrzeń między nimi). Może nawet Katherine pojawi się w MF. To byłoby coś bo jakoś wątpie żeby pojechał jej szukać po takim czymś.
Babcia Boonie nie żyję. Szkoda bo teraz pewnie dziewczyna będzie obwiniać któregoś z wampirów.
Trik z zamianą wody w ogień świetny. Szkoda że nie spopieliła całego wampira
Anna przeżyła! Nie wieżę! To było prawdziwe zaskoczenie
Jeremy będzie szperał o wampirach i na pewniaka coś znajdzie. Oby szybko się o nich dowiedział.
Czesiek_PL napisał(a):Mi się wątek Matt/Caroline podoba bo na pewno się fajnie rozwinie. Zresztą tej dziewczyny nie można nie lubić
Odcinek mocny, ale tego się spodziewałem po TVD. Szczerze mówiąc to nie spodziewałem się, że w tym odcinku pojawi się krypta po kościołem, myślałem że dłużej to pociągną. No, ale jeden wątek się skończył to czas na drugi - wampiry z krypty na wolności. Świetne! Oj będzie się działo w Mystic Falls, ciekawe czy będą się chcieli zemścić na mieszkańcach miasteczka
Katherine nie było w krypcie?! To się nazywa zwrot w fabule! Damon załamany, wie że jego ukochana go olała będzie teraz próbował zbliżyć się do Eleny(ta wymiana spojrzeń między nimi). Może nawet Katherine pojawi się w MF. To byłoby coś bo jakoś wątpie żeby pojechał jej szukać po takim czymś.
Babcia Boonie nie żyję. Szkoda bo teraz pewnie dziewczyna będzie obwiniać któregoś z wampirów.
Trik z zamianą wody w ogień świetny. Szkoda że nie spopieliła całego wampira
Anna przeżyła! Nie wieżę! To było prawdziwe zaskoczenie
Jeremy będzie szperał o wampirach i na pewniaka coś znajdzie. Oby szybko się o nich dowiedział.
Szkoda, że teraz przerwa....
wydaje mi się że to że Damon zacznie coś z Eleną było by realne, i że w końcu pojawi się zazdrosna o braci Katherine (pewnie będzie zła że obaj bracia którzy mieli być jej kochają kogoś innego-Elenę,odzwierciedlenie wampirzycy Katherin...)która będzie chciała zemścić się na Elenie w sumie gdy czytałam książkę był taki wątek ( mimo tego że serial bardzo różni się od książki jest na jej podstawie więc wszystko możliwe) jestem prawie pewna że w końcu dojdzie do spotkania eleny z katherine ciekawi mnie tylko to kiedy elenę zmienią w wampira i czy w ogóle tak się stanie szkoda mi było Damona... biedak ale i tak bardziej stoję po stronie Stefana mimo tego że uwielbiam obu braci, jednak nie wyobrażam sobie damona i eleny razem matt i caroline jak dla mnie nic szczególnego ale ze to jeremi w końcu coś zrozumiał! a wy jak myślicie? co będzie dalej..?
aaa ciekawi mnie jeszcze jedno... z krypty nikt nie mógł wyjść, bonnie i jej babcia rzuciły tymczasowe zaklęcia a tu na końcu hello wychodzi jakiś gościu albo im się coś pomyliło bo pogubili się w swoich pomysłach...albo czary straciły "ważność" przez śmierć babci bonnie no i ta katherine na wolności lOl normalnie zrospaczony Damon --> masakra pozdrawiam wszystkich fanów serialu
Wg. mnie ostatnie czary Boonie i jej babci usunęły blokadę, a zadaniem czarownic było przytrzymanie drzwi żeby się nie zamknęły. Wampirowi udało się wyjść po drzwi otwierały się na zewnątrz więc to nie był problem otworzyć je z krypty. Przynajmniej takie jest najlogiczniejsze wytłumaczenie
łaaaaa, świetny odcinek. Na początku Damon był wielce obrażony. Ja tam lubię tą jego więź z Eleną. Końcówka smutna, nawet Damona szkoda. No i babci
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Zastanawia mnie kiedy Elena zostanie zamieniona w wampira, bo to już kolejny odcinek, w którym są do tego aluzje? Bo to, że tak się stanie chyba nikt nie ma wątpliwości. Pytanie brzmi tylko, kiedy i przez kogo? Czy będziemy mieli coś a la Zmierzch, gdzie ta laska błagała tego wampira, żeby ją przemienił i Elena zacznie prosić Stefana, bo będzie chciała z nim żyć wiecznie itd., czy pojawi się Katarzyna i stwierdzi, że fajnie byłoby by mieć siostrę bliźniaczkę wampirzycę czy może Damon coś uknuje? Ciekawe za ile odcinków pojawi się Kasia, czy przybędzie sama z siebie czy może Damon ruszy na jej poszukiwanie? Swoją drogą jestem bardzo ciekaw reakcji Katarzyny na widok Eleny. Nie wiadomo też co Damon zrobił z Isobel i czy zdawał sobie sprawę, że jest ona spokrewniona z Katherine i dlatego ją porwał?
Klatus napisał(a):Zastanawia mnie kiedy Elena zostanie zamieniona w wampira, bo to już kolejny odcinek, w którym są do tego aluzje? Bo to, że tak się stanie chyba nikt nie ma wątpliwości. Pytanie brzmi tylko, kiedy i przez kogo? Czy będziemy mieli coś a la Zmierzch, gdzie ta laska błagała tego wampira, żeby ją przemienił i Elena zacznie prosić Stefana, bo będzie chciała z nim żyć wiecznie itd., czy pojawi się Katarzyna i stwierdzi, że fajnie byłoby by mieć siostrę bliźniaczkę wampirzycę czy może Damon coś uknuje? Ciekawe za ile odcinków pojawi się Kasia, czy przybędzie sama z siebie czy może Damon ruszy na jej poszukiwanie? Swoją drogą jestem bardzo ciekaw reakcji Katarzyny na widok Eleny. Nie wiadomo też co Damon zrobił z Isobel i czy zdawał sobie sprawę, że jest ona spokrewniona z Katherine i dlatego ją porwał?
mi się wydaje że kathrine pojawi się gdy damon zacznie zbliżać się do eleny ( co wydaje mi się pokazane w tym odc) i wampirzyca będzie zła że obaj "jej" mężczyźni zakochali się w bardzo podobnej do niej elenie no i na pewno będzie chciała się zemścić gdyż "dobra" to ona dla mnie nie jest
Zajebisty odcinek i tyle! Katherine na wolności! Ale zwrot akcji! Ciekawe, co Damon teraz pocznie, będzie się pewnie przymierzał do Eleny, paskuda jedna. Jeremy wie o wampirach i bardzo dobrze! Fajnie, że wampirki wychodzą z krypty, przeczuwam dobrą akcję w następnych odcinkach. Szkoda babci Bonnie...
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
Świetne sceny podczas otwierania krypty. Rozpacz Damona kiedy zobaczył, że nie ma w niej Katheriny. Stefan kolejny raz poświeca się dla Eleny, widać że jest w stanie zrobić dla niej wszystko. Nawet w tym odcinku nie było widać nienawiści między braćmi. Może doczekam czasów kiedy będzie panowac między nimi zgoda. W sumie ciekawe jak by to wyszło. Babcia Bonnie umarła, spodziewałem się tego, że po takim wyczerpaniu może się przekręcić. Nie te lata, a otwarcie krypty kosztowało ją wiele sił. Jeremy zaczyna coś podejrzewać. No i po końcówce musiałem zbierać szczenę z podłogi. Dużo nowych wampirów w Mystic Falls. Będzie się działo!
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p