OLIVIA IS PUT TO THE TEST WHEN MR. JONES RETURNS AND A LETHAL TOXIN CAUSES VICTIMS ORIFICES TO CLOSE ON “FRINGE” ON TUESDAY, FEBRUARY 10, ON FOX
German agents question Olivia about her “relationship” with David Robert Jones, an escaped prisoner questioned months earlier now living in the U.S. Meanwhile, the Fringe Division investigates a threatening case where victims die faceless from their orifices suddenly sealing. With few leads and many questions, German authorities turn to Olivia, Peter and Walter to help makes sense of the return of Mr. Jones and the foreboding mysterious occurrences. As the investigation unfolds, Olivia is put to test in the all-new FRINGE episode “Ability” airing Tuesday, Feb. 10 (9:01-10:00 PM ET/PT) on FOX. (FR-114) (TV-14 L, V)
Cast: Anna Torv as Olivia Dunham; Joshua Jackson as Peter Bishop; John Noble as Walter Bishop; Lance Reddick as Phillip Broyles; Kirk Acevedo as Charlie Francis; Mark Valley as John Scott; Blair Brown as Nina Sharp; Jasika Nicole as Astrid Farnsworth
Premiera - 10 lutego 2009
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Odcinek przyzwoity, nie było żadnego nudnego śledztwa tylko wszystko kręciło się wokół Olivii i zbiegłego niemca. Ciekawe co się z nim stało przez tą transformację - czyżby przemienił się w jakąś zmutowaną bestię? Olivia jest jednak wyjątkowo, dzięki jakiemuś dziwnemu lekowi. Nie zdziwiłbym się gdyby Piter od ojca też dostał dawkę. Wiedziałem że to Walter stoi za tym manuskryptem! A on oczywiście niczego nie pamięta Mi się podoba ten motyw - zbliżająca się jakaś tam wojna. I teraz nie wiadomo kto jest tym złym. Szkoda tylko że teraz przerwa w serialu.
Już nie pamiętam co pisałem, srsly, ale wiem, że odcinek strasznie mi się pdobał i, że podoba mi się kierunek w którym zmierza serial. Poza tym rozbrojenie "bomby" przez Olvie było świetne. I szykuje się wojna, ale jaka?
Bombowe rozbrojenie ładunku i Olivia, twierdząca, że to spisek Super, jakbym dowiedziała się, że W. mi coś zrobił jak byłam mała to wkurzyłabym się na całego i jego odkrycie, że to na tej maszynie do pisania powstał manuskrypt Odcinek o wiele lepszy od poprzednich, czekamy co dalej... o jaką wojnę chodzi, ja chcę wiedzieć
Jeden z nielicznych odcinków Fringe, który mnie chociaż trochę nie znudził Podobało mi się to, że skupili się na osobie tego Niemca i Liv. No i jestem ciekawy co to za wojna?!
"Zmieniając temat, lubisz ciasto kawowe?" Hahaha, po prostu rozwaliła mnie ta scena i jeszcze do tego ta mina Astrid.
Końcówka mnie zaintrygowała, aczkolwiek cały odcinek trochę przynudzał. Fajnie, że przywrócili sprawę tego Niemca i przyblizyli nam, co nie co. Abrams się nami bawi, ale ta zabawa mi sie podoba. Olivia jest rekrutem do armii, ale jakiej? Stworzonej do walki z czym, bądź kim?
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Nareszcie Mr Jones stał się bardziej przejrzystą postacią. Swoją drogą zaprezentowano ciekawy pomysł na ucieczkę z więzienia. Ciekaw jestem, kiedy nasi osadzeni zaczną stosować podobne sztuczki techniczne.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Zgodnie z dzisiejszą prognozą mr.OTHERA, epizod okazał się niemal wyśmienity. Wiadome było, że po porzuceniu i zakończeniu wcześniejszych wątków, będzie trzeba wymyślić nowe. I to jakie! Teraz kiedy wiem, że w dalszych epizodach pojawi się
Spoiler:
alternatywna rzeczywistość i drugi świat, a także Obserwatorzy,
to jasne jest, że wątek książki ZFT będzie ciągnięty prawdopodobnie do samego końca serialu. Co do samego rękopisu, to tak mnie to wkręciło, że w wielkim, niemal stuprocentowym skupieniu słuchałem jego odczytu. Sam jestem miłośnikiem znajdywania ukrytych przesłań, dwuznacznych skojarzeń i tajemniczych opisów w książkach, np. Biblii, której mianem określono ZFT, tak więc, to na podwójny plus. Idąc dalej, to osoba Jonesa jest wyborna. Jeżeli w serialu pojawia się jakiś badguy, to jasne jest, że będzie jedną z moich ulubionych postaci. Jego wątek jest w tej chwili najlepiej rozegranym ze wszystkich do tej pory przez mnie widzianych. No i kończąc, to 'WTH!?' ostatnie dwie sceny, które mam nadzieję, dadzą serialowi nowy, lepszy początek. Epizod, choć mimo braku jakichś wielkich akcji, okazał się być dużo lepszy od 'nołbrejnerów' i 'pałerhangerów' razem wziętych. 9/10.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p