When bizarre twisted remains are found among the debris of a crashed jumbo jet, Olivia and Peter end up going undercover as part of their investigation.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Chris, ale masz wyczucie, właśnie oglądałem odcinek jak mi napisałeś o nim Faktycznie, robi się to strasznie tandetne - ostatnio była łapa wyłażąca z monitora, a teraz zmutowany rosomak w samolocie. Ja też nie wiedziałem czy w połowie nie dać sobie spokoju, ale się przemogłem i mogło być. Sprawa dysków w łapie nie wyjaśniona, ale to nie dziwi. Mam nadzieje że w końcu skończyli wątek Johna w głowie Liv bo robił się coraz bardziej denerwujący. Szkoda tylko, że Conrad nie okazał się tym niemcem co uciekł z więzienia. Walter był słaby w porównaniu do poprzedniego odcinka, jedyny dobry gag to jak powiedział że to scena jak z dobrego filmu kryminalnego Jak dla mnie zapychacze w Fringe są nudne, ale przy serialu zostaje i liczę na 2 sezon dla wątku głównego, by się dowiedzieć czegoś o Pattern i poznać założyciela MD.
Ale muszę też powiedzieć, że widać lekki postęp względem pierwszej połowy sezonu - odcinki nareszcie nie są oparte na schemacie - tropimy coś nad czym pracował kiedyś Walter. To akurat mi się podoba.
Dobra, obejrzałem do końca. I powiem, że mi głupio, bo nie powinnienem oceniać nie oglądając wszystkiego. Odcinek od drugiej połowy naprawde się rozkręcił i ta druga połowa mi się podobała. Ostatnia scena, Liv/John świetna. Chciałbym, żeby John sie jeszcze jakoś pojawił w Fringe. Świetna operacja Liv/Peter vs. Conrad. Liv jest naprawde świetną agentką, umie rozmawiać, umie się bić, umie strzelać. Ale te historyjki, które wymyślali były świetne. Początek był nudny, ale cóż będę sie musiał przyzwyczaić. Następny odcinek sie zapowiada bardzo interesująco.
Ha ha dokładnie, chyba pomysły im się skończyły Jak następny odcinek będzie taki sam to się pogniewam Chris, ja nie chcę Scotta widzieć na oczy, odszedł i tyle, do widzenia, pa pa, miłej podróży w zaświaty
Odcinek może jednak wynudzić przez te 50 min. Szkoda, że twórcy nie robią normalnych 40 minutowych epów. Może bym się mniej nudził Strasznie mi się dłużą. Mam nadzieję, że dadzą sobie spokój i się pożegnamy z Johnem. Bo to już nawet fajnie nie jest. Rosomak dobre
Eeee, ale nudny odcinek... Chyba najsłabszy jak do tej pory. Agent Scott tak naprawdę okazał się nie być zdrajcą i myślę, że to na tyle z tego tematu. Pojawiają się odpowiedzi, a to dobrze wrozy na przyszłość.
Ale muszę też powiedzieć, że widać lekki postęp względem pierwszej połowy sezonu - odcinki nareszcie nie są oparte na schemacie - tropimy coś nad czym pracował kiedyś Walter. To akurat mi się podoba.
Dokładnie to samo zauważyłem i też się z tego cieszę, bo to było naprawdę trywialne...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Pierwsza scena z mutantem była tak śmieszna, że aż kilka razy ją sobie powtórzyłem, zanim obejrzałem resztę odcinka. Zaczęła mnie też trochę denerwować nieregularność w pokazywaniu intro. Raz to było po 16 minutach, potem po 3-5. Odcinek jednak podobał mi się mniej niż poprzedni, sam nie wiem czemu. Co nie zmienia faktu, że cieszę się, że zakończyli najważniejszy wątek, który niesamowicie się dłużył i opóźniał całą akcję, dotyczący Johna Scotta. Teraz, mam nadzieję i przeczucie, że skończą się wahania formy, dostanę solidną dawkę mózgołamaczy i epickich obrazów. Tutaj, gdyby nie akcja z zasadzką na Conrada, nie byłoby prawie nic. 6/10.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p