pobierz plik w całości
Rose Tyler widzi niebezpieczeństwa i cuda podróżując z Doctorem, ale teraz ich przyjaźń zostaje wystawiona na próbę. Flota Daleków zbliża się do Ziemi. Doctor wpada na pomysł, który mógłby unicestwić całą flotę wroga, ale zarazem zniszczyć populację Ziemi. Dlatego podstępem odsyła Rose na Ziemię a sam staje do walki z czasem budując emiter śmiercionośnych fal. Rose jednak nie daje tak łatwo za wygraną.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Koniec starego- początek nowego Doktora. Szkoda mi tego starego Doktora, naprawdę go lubiłam, ale myślę, że i tego polubię. Jack jak zwykle świetny, hah i te pocałunki Dobrze, że Rose wracając uratowała też Jacka. I szkoda, że nie zabrali go ze sobą. Ogólnie nie lubię tych całych Daleków, ale odcinek mi się podobał.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Pamiętam jak oglądając po raz pierwszy byłam zaskoczona, gdy on pocałował Doctora, byłam tak skupiona na gapieniu się na Jacka, że przy koncówce właściwie zgubiłam wątek i nie byłam pewna co się dzieje xD A co do Daleków to nigdy nie łapałam czemu ludzie ich tak lubią, tak jak wszyscy mają ich action figures, tak ja nie chciałabym mieć
Wielkie boom na koniec sezonu. To mi się podoba. Nowy Doctor? Co prawda tego się spodziewałęm, bo od czego są spoilery, ale jestem ciekawy jaki on będzie. Mam nadzieje, że Dalekowie pokonani zostali forever. Jack na szczęście "ożył". Podobała mi się reakcja Jackie i Mickey'ego na powró Rose do domu i ta jej determinacja, żeby wrócić na tą Satelitę...
Łiiii Dalekowie starci na pył, mam nadzieję, że nigdy już nie zobaczymy tych świecących kubłów na śmieci Rose zuch dziewczyna, wejście smoka z 'iskierkami' w oczach i Jack is a live, czyli tak jak powinno być pocałunki mnie zbiły z tropu - dobrze, że wcześniej tutaj nie zaglądałam, bo popsułabym sobie niespodziewankę Nowy Doctor, nowe zęby
Chris napisał(a):Wreszcie, pff. Eccleston stwierdzam z perspektywy czasu zły nie był.
Ja nie twierdze, że był zły Bardzo go polubiłem i będę wspominał z sentymentem. A z drugiej strony nie mogłem się doczekać kiedy pojawi się ten "New" bo wszyscy się nim strasznie zachwycają
istnieją też zwolennicy Dziewiątego Doctora więc i Ty możesz nim być Ja też bardzo go lubiłam, ale po prostu moim sercem zawładnął Dziesiąty
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
To już zmiana Doktora? Przez cały odcinek zastanawiałem się czy będzie to teraz czy w Christmas Invasion Fajny nowy, ale 9th bardzo mi się podobał. I te jego odstające uszy Wątek Bad Wolf fajnie się rozwinął z Rose. A końcówka była epicka z tym wirem czasu. I ten kiss Doktora i Rose Świetna walka z Dalekami. Odcinek miał przez to fajny klimat i momentami był niezłą parodią Dalekowie świetnie. Tylko jak te puszki się przekrzykują to muszę ściszać głośniki bo strasznie irytujące Fajne rozmowy Doktora z Imperatorem Daleków. Uwielbiam w Doktorze te dialogi gdzie poruszają ważne sprawy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p