In flashbacks, Stefan and Damon recall the long-ago actions taken by townspeople including their father, Guiseppe Salvatore, and Pearl, leading to the devastating events that caused the rift in their relationship. In the present, Bonnie's date with Ben takes a frightening turn. Elena helps Stefan as he and Damon race to find the missing journal that belonged to Elena's ancestor. Stefan learns the reason behind Alaric's interest in both the journal and the town's history. Damon discovers that an old acquaintance has returned to town with an agenda he understands.
Data emisji: 04.02.2010
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
TVD znowu nie zawodzi i kolejny dobry odcinek bez żadnych dłużyzn z akcją pędzącą do przodu. Mama nadzieje, że cały serial będzie tak dobrze rozplanowany jak te 13 odcinków.
Fajnie, że znowu pokazali wstawki z przeszłości, które sporo wyjaśniły - kto zrobił kompas(mało szczegółów!), konflikt braci i Anne. Sszkoda tylko, że nie pkazano jak Salvatorowie zostali przemienieni.
Bonie ma pecha - umawia się z wampirem. Mam nadzieje, że Stefan jej pomoże i zyska kilka + u niej.
Grimoire znaleziony. Szybko, strasznie szybko. Nie sądziłem że już do tego dojdzie, myślałem że potrwa to trochę odcinków. Mam nadzieje, że uda się im otworzyć grobowiec
Anna porwała Elene. Liczyłem na coś lepszego w końcówce odcinka. Mam nadzieje, że teraz Damon będzie z nią współpracował.
Ciekawe czy krew wampirów ma jakieś efekty uboczne.
Stefan wie o Alaricu. Oby w następnym odcinku Elena dowiedziała się o jego żonie. I nie mogę się doczekać konfrontacji jego i Damona.
Nie wiem jak, ale ten serial jak zaczął rewelacyjnie taki poziom nadal trzyma
Damon - nie było jeszcze laska w serialu, który by na niego nie leciała Pierw Viki mu mówiła, że jest sexy, przystojny, a dzisiaj Jenna "niesamowiście seksowny" Coś mi się wydaje, że gdyby pod koniec odcinka to Damon przechodziło koło kuchni to pozwoliła by mu na noc zostać
Odcinek był dobry, nawet bardzo FB wampirków już wiemy więcej co i jak. Czekałem aż Damon wkońcu przejży na oczy, że Stefan i Elena lie to him no i oczywiście riposta, odwet w jego wykonaniu rewelacyjny, nawet nie mrugnęli okiem Stefan i Elena, a ten już miał ją w rękach. Jestem ciekaw jak ona niby wypila tyle jego krwi, przecież przystawił tylko rękę do ust, nie musiała tyle pić, takie krążenie mają wampiry, że litry krwi na sec płyną ?
Faris - ten, którego ta mała zmieniła daremna jego gra jest.
Teraz końcówka, jeśli ojciec Eleny i Jeremiego zabił jej matkę, czy "trafił kołkiem" to czemu ona Elene porwała, udawała, że Jeremy jej sie podoba mogła go skrojić tyle razy, a czekała na Elene? Z dialogu z Damon wynioskowałem, że ona szukała zamesty na Gilbercie, a tej kasiążki Gilberta jak otworzyć grobowieć Katherine w jakim celu? Sorry, trochę to nie zrozumiałem, bo dzisiaj pokazali, że jej motyw to zemsta na Gilbercie, nei Katherine, czy jakąś scene przegapiłem ?
Teraz końcówka, jeśli ojciec Eleny i Jeremiego zabił jej matkę, czy "trafił kołkiem" to czemu ona Elene porwała, udawała, że Jeremy jej sie podoba mogła go skrojić tyle razy, a czekała na Elene? Z dialogu z Damon wynioskowałem, że ona szukała zamesty na Gilbercie, a tej kasiążki Gilberta jak otworzyć grobowieć Katherine w jakim celu? Sorry, trochę to nie zrozumiałem, bo dzisiaj pokazali, że jej motyw to zemsta na Gilbercie, nei Katherine, czy jakąś scene przegapiłem ?
Pearl dostała kołkiem, ale nie w serce. Żyła jak jej zakładali kaganiec, potem pewnie wywieźli ją do kościoła, a Emily rzuciła swoje czary-mary, a teraz córeczka planuje ją uwolnić i zostawić zemstę matce.
uhhh, dobry odcinek. jak ja lubię te rodzinne momenty z Damonem w roli głownej szkoda, że wszystko się teraz zepsuje pewnie.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Świetnie to powiązali... na początku myślałem, że ta Anna to jakaś dawna znajoma Salvatorów, ale jakoś nie przyszło mi do głowy, że może mieć coś wspólnego z czasami "dawnymi" Mystic Falls. Teraz nie mogę się doczekać otworzenia grobowca. Mam nadzieję, że do tego dojdzie bo jak nie to się nieźle zawiodę
Odcinek był całkiem niezły. Jak się okazuje bracia znają Annę i odwrotnie. Znamy także powód dla jakiego Anna potrzebowała dziennika Gilberta. Pewnie Anna potrzebuje Eleny, żeby wymienić się za księgę czarów. Mam nadzieję, że Ben nic nie zrobi Bonnie. Trochę dowiedzieliśmy się o przeszłości i poznaliśmy ojca Salvatore. Ogólnie fajnie to wszystko połączyli. Alaric miał kozacką kołkownicę.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Sporo się w tym odcinku wyjaśniło, między innymi z powodu częstych powrotów do przeszlości. Okazało się Anna jest mniej więcej w wieku braci. Konfrontacja Alarica ze Stefanem wyszła świetnie. Stefan nie odpuszcza i za wszelką cenę chcę się pozbyć brata. Fajnie rozwijają się relacje pomiędzy Eleną i Damonem. Kto wie czy to jeszcze nie będzie para.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p