When Gwen's father Tom helps a renegade sorcerer turn lead into gold, he is arrested and faces trial for sorcery. Despite pleas from both Arthur and Morgana, Uther is adamant- Tom will be tried and, if found guilty, will be executed. Morgana tries to help Tom escape but tragedy ensues... and Morgana becomes hellbent on revenge.
Premiera: 6 grudzień 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Omg, odcinek mnie powalił, nie umiem tego opisać słowami. A kolejny zapowiada się jeszcze lepszy, wygląda na to że Merlin pokaże w końcu na co go stać.
Morgana dostała swoje 5 minut i całkowicie to wykorzystała. Pamiętam jak przy zapowiedzi tego odcinka byłam kompletnie zaskoczona jej postępowaniem, ale potem wzięłam się za powtórki wcześniejszych odcinków i dopiero wtedy zwróciłam uwagę na to jak bardzo ona zawsze krytykowała Uthera i jak była przeciwko jego postępowaniu.
Merlin zaskoczył mnie tym, że zachował ten patyk z 7 odcinka, nie sądziłam, że jest tak zapobiegawczy
A w ogóle odcinek był genialny i OMG nie mogę się doczekać finału
Brawo dla mnie, jestem na bieżąco z serialem odcinek był dobry, dużo Morgany Nie zdziwiło mnie, że chce go zabić i oczywiście pewne było to, że w końcu mu pomoże. Brytyjski, nie brytyjski... to w końcu tylko serial I zgadzam się z Gaiusem, Artur nie jest gotowy na to by zostać królem. Mi akurat Uther nie przeszkadza jako król.
Victoria też nie była gotowa a została najlepszą królową w historii Poza tym kolejny sezon czarodzieja pod groźbą śmierci i wszystkich wokoło chodzących na paluszkach wokół Uthera? Zdecydowanie NIE, czas na erę arturiańską.
Ech, Merlin... Trzeba było mu pozwolić umrzeć. Morgana bicz oczywiście musiała go uratować, no bo jak. Ble. Szkoda, że Uther nie umarł. Podoba mi się Gwen, że nie zabiłaby Uthera za to co zrobił jej ojcu. Arta mało. No i finał, zapowiada się świetny odcinek.
Z jednej strony żałuję że Uther nadal żyje, ale z drugiej ciesze się że Morgana go nie zabiła. Nie chciałbym żeby z mojej ulubionej bohaterki zrobili morderczynie Ta złość do Uthera przez cały sezon w tym odcinku się skumulowała i postanowiła go zdradzić jednak na szczęście się opamiętała Merlin mnie rozwalił jak dał Gajuszowi jabłko jak tamten go poprosił o sól Brakowało relacji A/M ale widzę że nie tylko mnie. Mam nadzieje że następny odcinek będzie pieknym zwieńczeniem sezonu. Specjalnie nie oglądałem zapowiedzi żeby był jeszcze lepszy
a no dobry odcinek za mało Arthura jedynie No i ogólnie ciesze się, że Morgana w końcu nie zdradziła Uthera
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p