Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Strasznie nudny odcinek. Odmózgowywanie ( ) osób było dziwne, ale zabawne. Jedyna ciekawa akcja to akcja ratowania Elli. Po ostatnim odcinku myślałem, że będzie to coś lepszego, no ale... Było pare świetnych tekstów, like 'ma 19. lat' czy' pieprzyć do'. Zabijał, bo go nie doceniali, ciekawe. Ten cały biurokrata, co utrudnia prace Liv jest śmieszny i głupi.
Ależ naciągany odcinek. Mnie najbardziej rozbawił adres IP Liv 456... Jaaasne. To jakiś nowy protokół chyba wymyślili, bo z tego co wiem to największa liczba w IP to 256.256.256.256. Tak samo odzyskiwanie danych z tych spalonych dysków. Asystentka niby mówi, że drobinka kurzu by rozwaliła dysk, a ta sobie podłącza to w piwnicy, dyski sobie wiszą... tak samo jak ten "ekspert" Petera. Ten serial się robi coraz gorszy.
Oglądam/oglądałem: The O.C., Lost, Heroes, Jericho, Traveler, Hidden Palms, Kyle XY, Hotel Babylon, Dexter, Chuck, Californicaiton, Weeds, Band of Brothers, Gossip Girl, Skins, True Blood, Sons of Anarchy, Samurai Girl, Merlin, Fringe, The Mentalist, Crash, How I Met Your Mother, Leverage, Trust Me, Southland, Burn Notice, Reaper, The Big Bang Theory, Nurse Jackie, Royal Pains, Hung
Ale głupi odcinek! Już po pierwszej scenie z wychodzącą ręką z komputera wiedzialem, że będzie kicz i byłem uprzedzony do odcinka. Ciesze się tylko, że nie jadłem w jego trakcie , mózgi w płynie były obrzydliwe. Tylko Walter ratował sytuację(nasienia pawiana ), chociaż miałem nadzieje że osoba która do niego dzwoniła będzie miała jakiś większy wpływ na fabuła, a była to jedynie matka zmarłej asystentki. I Jak mów serialnik, odcinek raził niedorzecznością, czasem aż się śmiać chciało. A ja mam nadzieje że dojdzie do jakiegoś romansu miedzy Rachel, a Piterem to by była niezła para
Co to ma być?! Szczególnie po ostatnim odcinku... ręka wychodząca z monitora i rozwadniajaca mózg ekhym głupie to było. Oglądałam odcinek tylko dla Waltera - czekając aż powie coś zabawnego myślałam, ze spotkanie z matką zakończy się troszkę inaczej, ale może i dobrze, że tak się stało. Para Peter i Rachel mi nie pasuje Harris jak on mnie wkurza, uhh mam nadzieję, że coś mu się stanie hi hi
Zgadzam się z przedmówcami... nie był to za dobry odcinek. Szczególnie, że ostatni trzymał wysoki poziom to ten zszedł na niziny. Trzymała w napięciu jedynie sytuacja ratowania siostrzenicy Liv.
No fakt ten przypadek to zbyt mądry nie był, ale cały odcinek nie był taki straszny. Żałuję, że póki, co nie wspominają o gościach, z którymi Peter ma na pieńku. Pokazali coś tam kiedyś i na razie cisza. Między Peterem, a Olivią widać coraz bardziej iskrzy, ale mam wrażenie, że siostrzyczka Liv też ma na Petera ochotę. Broyles wreszcie postawił się temu burakowi z biura. Ciekawe, czy posłucha... Ogólnie odcinek nie był taki straszny, ale wątek z siostrą Liv jest nudny, a z kolei brakuje mi Petera i tych jego niebezpiecznych koleszków...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Wow! Świetna praca kamery i znakomita muzyka, a także prosty przekaz płynący z tego odcinka - nie klika się w niezaufane linki, których źródła nie znamy. 7/10. Ziewnęło mi się raz, czy dwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p