pobierz plik w całości
The kids break into the school swimming pool at night to have a party, but someone nearly drowns. In the face of expulsion, a pact of secrecy is formed, which Dan is hesitant to be part of, causing tension between him and Serena. Meanwhile, Vanessa learns about Chuck and Blair's affair; and Lily considers expressing her true feelings to Rufus.
Data emisji: 2 stycznia 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Po 11 odcinkach patrzenie na Blair i Nate'a przyprawia mnie o mdłości I znowu Vanessa. Matko, tylko jej brakowało Ale odcinek zapowiada się całkiem nieźle
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Ja się załamałam jak Lily przyjęła oświadczyny i zostawiła Rufusa. Chciałabym zobaczyć jak Vanessa i Blair się przyjaźnią, ale zapewne do tego nie dojdzie chociaż Vanessa zachowała się w stosunku do Blair na maksa wyrozumiale mimo tego iż nie darzą siebie sympatia
Nie wiem czy to przez przerwę w odcinkach, ale ten ep wydawał mi się taki oderwany od reszty. Po paru minutach oglądania sprawdziłam nawet, czy przypadkiem nie było jakiegoś epa między tym a poprzednim bo nie było jakiejś takiej... ciągłości. Wszystko tak nagle, szast prast - Chuck i Nate wrócili, V. nagrała C/B...
Jak Serena przyszła pod koniec odcinka do Dan'a i po drodze rozmawiała z Rufusem to myślałam, że powie mu coś w stylu 'Ona chciała być z Tobą, to przeze mnie'
Nie podoba mi się, że coraz bardziej odchodzi się od motywu Chuck&Blair
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
aja napisał(a):Nie wiem czy to przez przerwę w odcinkach, ale ten ep wydawał mi się taki oderwany od reszty.
Dokładnie i ten szantaż Chucka jakiś taki nagle nie wiadomo skąd...
W każdym razie odcinek mi sie podobał i po raz pierwszy ja-wielka fanka C&B pomyślałam przez chwile,że może N powinien być z B. no bo tak bardzo się dla niej poświęcił...w każdym razie w reszcie sobie u mnie zaplusował,zaczynam go lubić.
I też myślałam,że S powie Rufusowi,że to przez nią jej matka go zostawiła i wsyztsko się tak pieknie ułoży...w sumie to byłaby rzeczywiście dziwna sytuacja jakby byli parą,ale z drugiej strony nie wiążą ich żadne więzy krwi...
LOGAN: I'll do that. It'll be faster, I type ninety words a minute. RORY: You do? LOGAN: You really did only like me for my looks, huh? B/C ♥
w tym serialu bardzo często mam wrażenie ,że odcinki są "oderwane" od całości, i tym odcinku też tak było, odcinek był nienajgorszy, świetne sceny pomiędzy L/R wszystkie nawet ta ostatnia , oni muszą być razem, nie widzę innej opcji . S/D nie wzbudzają u mnie żadnych emocji, a wręcz nudzą niemiłosiernie, gdzie jest C/B ???? co to ma być, N/B nuda... a S zdecydowanie przesadziła, ale sądzę ,że to naprawi w najbliższym czasie
Powiem tak byla mowa o 1 z 2 super epizodow jaki on byl super moge pospekulowac mi sie nie podobal dluzyl i przynudzal. Nagle N taaaak niewiarygodnie zakochany w B tylko dlatego ze ta go odtraca. C jak zwykle stary C wraca. S zachowuje sie jak mala dziewczynka pieprzyc szczescie mamy moje jest wazniejsze. Przeciez nie stali by sie z punktu widzenia prawnego z Danem rodzenstwem cos na ten temat wiem. Wiec moglaby byc z D.
Ja tam jestem po stronie Sereny chociaż kocham lily i Rufusa i chcialabym, żeby byli razem to nie da się zaprzeczyć, że to by było dziwne gdyby byli razem, już nie mówie o tym gdyby wzieli slub... Tak wiem, że ni łacza ich żadne wiezy krwi, ale i tak moim zdaniem to by było dziwne i gdyby Lily tak nie uwazala jak Serena to by nie zrezygnowała z Rufusa, a i on by tak latwo nie odpuscil Lily... Uważam,ze Serena nie postępiła egoistycznie, po prostu walczyła o swoją miłosć i jakby nie patrzeć L i R mieli już szanse bycia razem, ale im się nie udało...
ja zdecydowanie rozumiem lilly choc nie mowie ze nie wolalbym zeby byla z rufusem.. ale wazniejsze bylo dla niej uczucie corki niz jej szczescie.. coz szkoda..
strasznie mnie zdenerwowalo to cale odejscie od b/c! przeciez oni sa dla siebie stworzeni..
Kasiunia0504 napisał(a):mnie właśnie też denerwuje to, że w jednym odcinku jest b&c a w kolejnym b&n ;/ mogliby się zdecydować ;/
nie no.. w 10 odcinku blair powiedziala chuckowi ze miedzy nimi definitywnie koniec i przespala sie z nate'em.. i potem juz nie bylo powrotu do b/c wiec w sumie nie mieszaja.. ale nie zmienia to tego ze b/c jest sobie przeznaczone i oni musza byc razem! ale obawiam sie ze nie beda
tak, ale chyba w 11 odcinku przecież smsowali do siebie (b&c) btw. fajne sceny to były i ja mam nadzieję, ze b&c bedą razem, bo o ile C bez B jest głupi to z nią jest super ale obawiam się, że to mógł być tylko taki "przelotny romanas"... a szkoda, bo B przy N jest taka inna i w ogóle nie lubię Nate'a cokolwiek by nie zrobił i tak zawsze będzie wyglądał jak dla mnie na takiego faceta bez jaj
Kasiunia0504 napisał(a):tak, ale chyba w 11 odcinku przecież smsowali do siebie (b&c) btw. fajne sceny to były i ja mam nadzieję, ze b&c bedą razem, bo o ile C bez B jest głupi to z nią jest super ale obawiam się, że to mógł być tylko taki "przelotny romanas"... a szkoda, bo B przy N jest taka inna i w ogóle nie lubię Nate'a cokolwiek by nie zrobił i tak zawsze będzie wyglądał jak dla mnie na takiego faceta bez jaj
te smsy miedyz blair a chuckiem w 11 nie znaczyly za bardzo ze beda razem jeszcze moim zdaniem tylko blair po proatu nie chciala skandalu.. ale zgadzam sie ze chucka z blair da sie zniesc a blair z chuckiem tez byla zupelnie inna.. wesola, radosna, promieniala wrecz.. le wydaje mi sie ze staras milosc nie rdzewieje i pozsotanie juz b/n jesli nate jej wybaczy przespanei sie z chuckiem
dzikuskaaa napisał(a):ale wydaje mi sie ze staras milosc nie rdzewieje i pozsotanie juz b/n jesli nate jej wybaczy przespanei sie z chuckiem
Pewnie wybaczy, a szkoda. Bo jak dla mnie Chuck & Blair tworzyli lepsiejszą parę niż Nate & Blair.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Fajna scena jak rod Bassow obsiadł Serene na przyjęciu To bedzie rodzinka Tylko z drugiej strony szkoda Rufusa. Mam jeszcze nadzieje ze juz nigdy Allison nie powroci. Moze zginie w jakims tragicznym wypadku
Nie podobało mi się to, co Serena powiedziała matce.. W końcu i ona ma prawo do szczęścia, z kim chce A związek matki z jego ojcem nie oznacza przecież, że Serena i Dan nie mogą się spotykać, nie łączą ich więzy krwi..
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p