Steve tries to convince Fiona to skip town with him now that his true livelihood as been discovered; Frank and Karen's secret is revealed, forcing Frank to go into hiding; Fiona tries to figure out how to get Lip and Ian out of jail after their arrest for car theft.
Zdecydowanie jedna z lepszych premier tego sezonu! Finał był świetny! Frank naprawdę żałował tego, co zrobił. Przeprosiny Lipa były genialne, zwłaszcza scena jak dał się osikać. Ojciec Karen popełnił samobójstwo, naprawdę ostra scena. To on spowodował "obłęd" córki, szkoda, że w taki sposób za to zapłacił. Tony wykupił wolność dla Lipa i Iana, a później jeszcze zgarnął dom Steve'a. Jak on mnie wkurza, co za wkurzający policjant! Szkoda mi trochę Steve'a. Przewidywałem, że Fiona nie da rady z nim wyjechać. Również szkoda, że Debby nie powiedziała jej całej prawdy o Stevie/Jimmym. Ale przynajmniej powiedziała o tym matce Jimmy'ego. Lip pogodził się z Karen. Lubię tą parę. Z niecierpliwością czekam na kolejny sezon, przygody szalonej rodzinki Gallagherów przypadły mi bardzo do gustu.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Ale masakra Frank i jego przemowy rządzą Lip uwielbiam typa, pobicie ojca , a pózniej osikanie go O kurde .... Eddie Karen pogodziła sie z Lipem , obaj to siebie pasują , choc wole stara Karen jako blondynke Czułem że Fiona nie wyjedzie , choć też miałem wątpliwości gdy zaczęli ją namawiać. Też dziwna była ta sytuacja gdy Steve sie pojawił , liczyłem na wyzwiska czy coś w tym stylu a tylko jeden mały liść. Znów to samo jego gadanie, nie wiem czemu nie mógł wkońcu rzucić wszystkie karty na stół , tylko ukrywał się, szkoda bo go lubiłem. Myśle, że Fiony koleżanka, może być kimś bardzo ważnym w drugim sezonie. No i wracając do Franka , będę za nim tęsknić:D " skąd wyszli " , " najwyższa pora " to mnie rozwaliło. Naprawde świetny odcinek , juz wiadomo kiedy drugi sezon?
Zgadzam się z eL w 100%. Jedna z najlepszych, jak nie najlepsza premiera tego sezonu. Pokochałem ta rodzinkę.
Jak dla mnie to Frank jakoś strasznie nie zawinił. Był zalany, na haju, a wszystko zaaranżowała Karen. To jej się coś nieźle w głowie popieprzyło i to ją w pierwszej kolejności powinien winić Lip. Aczkolwiek przeprosiny Franka i załatwienie potrzeby na niego przez Lipa - genialne!
FRank miał kilka dobrych scen w tym odcinku. Jego mowy rzeczywiście miażdżyły! Wbił sobie do toalety, gdy Karen się załatwiała i prawił jej kazanie. Haha, czasami po prostu nie moge z niego. Dostał niezłe baty od syna, poniekąt słuszne, poniekąt nie.
Szkoda tylko, że ojciec Karen z tego wszystkiego popełnił samobóstwo. Swoją drogą Shameless to cholernie mocny serial. Nie boją się naprawdę ciężkich scen i trudnych tematów. Zdecydowanie nie ma w nim "tabu" i to mi sie podoba. Między innymi brak jakiegokolwiek tabu urzekło mnie w Boardwalk Empire, ale to zdecydowanie nic w porównaniu z tym serialem.
Ian przyznał się Fionie, że jest gejem. W końcu!
Szkoda też w całej tej sytuacji właśnie Fiony i Steva. Obie postacie przeze mnie bardzo lubiane i nie wyobrażam sobie ich oddzielnie. Tony, cholerny krawężnik nieźle sie na tym dorobił. Ciekawe czy dostał to mieszkanie od Steva...
No nic pozostaje czekać na drugi sezon tego genialnego serialu od Showtime!
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Cudowny serial, najlepszy w tym sezonie, dla mnie mistrzostwo świata.
Zamknęli dosyc spokojnie, czego się nie spodziewałem, ale mi sie podobało. Ważniejsze wątki zakończone.
W końcu była scena Fiona/Ian, na którą długo czekałeem. Uwielbiam tą dwójke.
Dobrze, że Fiona nie wyjechała.
Mam nadzieje, że Karen wróci do siebie. Dobrze, żet ten ojciec sie zabił. : ( XD
Reakcja Lipa na Daddyz Girl - XDDD
NIECH TEN ROK MINIE SZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYBKOOOOOOOOOOOOOOOO! (moja psychoza na punkcie tego serialu osiągnęła punkt szczytowy, miejmy nadzieje, że od tej pory będzie spadac )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p