Nucky and Atlantic City brace for change on Election Day; Torrio brokers a deal between two nemeses, with far-reaching consequences; Jimmy ponders his future, as do Margaret, Agent Van Alden and Eli. Written by Terence Winter; directed by Tim Van Patten.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Solidne zakończenie pierwszego sezonu. Nie było spektakularnego cliffhangera, który pozostawiałby pytanie kto przeżyję, ale czy taki musi być? Finał pozostawił otwartą furtkę na przyszły sezon, który przyniesie ze sobą masę zmian. Eli, James i komandor będą chcieli pogrążyć Nuckiego, a jego związek z Margaret pewnie się będzie rozwijał. Napłyną pieniądze od nowego prezydenta, a to oznacza rozbudowanie miasta i kolejne walki. Ja liczę, że Rothstein, Lucky, Harrow(to akurat potwierdzone) i Al będą pojawiać się częściej. Samo wygranie wyborów przez Nuckiego to mistrzowski ruch - zagrał na opinii publicznej, wcisnął im kit i oczywiście wszystkich uszczęśliwił. Prawdziwy z niego manipulator, który zawsze otrzymuję to co chcę. Podobało mi się spotkanie szefów mafii, bo chyba tak o nich można mówić, po środu niczego i ubicie interesu. I dodatkowo było nowe pokolenie - James, Al i Luciano. Oby więcej takich rzeczy. Samo rozprawienie się z włoskimi braćmi, też niezłe. Każdy został wykończony przez trzech egzekutorów. Należało im się Dobry był tekst Ala do Luciano żeby dorósł i kto to mówi A więc to jednak nie Gillian truła komandora tylko ta pokojówka. Tego to się nie spodziewałem
Genialny finał! Dostałem od tego serialu dokładnie to, co oczekiwałem.
Jimmy z żona zaczynają od nowa. Fajnie, bo nie chciałbym, żeby Jimmy się załamał po odejściu rodziny.
Tak jak napisałem Czesiek - świetna aranżacja spotkania mafiozów i dobicie jakże dogodnego dla Nucka targu.
Scena sezonu, kiedy Nucky jest na konferencji, a egzekutorzy wykonywali za niego brudną robotę. Ach, jak ja bym chciał by w przyszłym sezonie Richard odegrał ważną rolę...
Nie spodziewałem się, że Jimmy, Eli i komandor będą knuli przeciwko Nuckowi. Szczególnie jego brat - Eli. To jest świetny wątek na przyszły sezon. Walka Jimmego i Nucka może być bardzo interesująca!
Ogólnie podsumowując serial jest świetny. Kolejna ambitna produkcja HBO, która odnisła nie mały sukces. Przede wszystkich należy wyróżnić genialną grę aktorską (Buscemi i aktor grającego Richarda naprawdę świetni). Do tego scenografia i muzyka robią taki niesamowity klimat, że serial ogląda się bardzo przyjemnie. Serial moim zdaniem jest najlepszą premierą tego sezonu. The walking Dead przy Boardwalk Empire staje się bardzo przereklamowanym serialikiem. Z niecierpliwością będę czekał na kolejny sezon!
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Bardzo dobre zakończenie bardzo dobrego sezonu. Ekipa Jimmiego poskładała Włochów, jak domki z kart.
Nie spodziewałem się, że Jimmy, Eli i komandor będą knuli przeciwko Nuckowi. Szczególnie jego brat - Eli. To jest świetny wątek na przyszły sezon. Walka Jimmego i Nucka może być bardzo interesująca!
Nie mogę się już doczekać kolejnego sezonu, a tym samym rozwinięcia tego wątku.
Generalnie pierwszy sezon oceniam bardzo pozytywnie i z całą pewnością będą kontynuował oglądanie serialu.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Świetny odcinek i bardzo dobry finał sezonu. Spotkanie przywódców na środku niczego wypadło rewelacyjnie. Poważny Al był genialny. Nucky oczywiście dostał czego chciał. Tak samo przy okazji wyboru burmistrza i prezydenta. Manipulator z niego niesamowity i skuteczny. Komandor jednak trochę pożyje, a truła go sprzątaczka a nie żona. Ciekawy zwrot. Cieszę się z jego powrotu do zdrowia. Zwłaszcza że teraz zajmie się razem z Jimmym i Eli zniszczeniem Nucky'ego. Już nie mogę się doczekać starć między tymi postaciami. Będzie to zdecydowanie najciekawszy wątek nadchodzącej drugiej serii. Margaret wróciła do Nucky'ego, można było się tego spodziewać, zwłaszcza po usłyszeniu jego historii o synu i żonie. Rewelacyjna i bardzo smutna opowieść. Lucy i Van Alden będą mieli dziecko, lol! Genialne sceny z wykończeniem braci D'Alessio. Angela dostała pocztówka z Paryża i zaczynanie od nowa poszło się je**ć. Powtarzam się, ale chciałbym żeby ona wyjechała... Fantastyczne ostatnie ujęcia na tytułową promenadę. Także chciałbym, aby w przyszłym sezonie więcej pojawiały się na ekranie następujące osoby: oczywiście Richard Harrow (moja ulubiona postać), Al Capone i Lucky Luciano. Podsumowując "Boardwalk Empire" jest co najmniej bardzo dobrym serialem i kolejną, ambitną, godną stacji HBO produkcją. Druga połowa sezonu zdecydowanie bardziej mnie wciągnęła, przez pierwszą trochę się przemęczyłem. Najlepszymi odcinkami jak dla mnie były 1x07 "Home" i 1x09 "Belle Femme". Z niecierpliwością czekam na 2 sezon.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p