1x11 - To Love is to Bury • peb, filmweb, rapidshare, torrent
2008
Informacja
Wampiry ujawniły swoje istnienie, ponieważ "teoretycznie" mogą się obejść bez ludzkiej krwi. Jednakże ludzie zdają sobie sprawę, że sztuczna krew, która pozwala na egzystencję tych dwóch gatunków jest jak wegetarianizm. Powstają spory i problemy. Obok tych wydarzeń żyją mieszkańcy małego miasteczka. odcinki czystej krwi
Bill and Eric come out of the tribune astonished over Jessica. Sookie and Sam visit a philandering police officer to get information behind the mystic visions. Jason and Amy ponder over their future. Lafayette decides to pay a state senator a visit on the campaign trail over his hypocracy. Sookie and Sam begin to get closer. Jason lands himself in trouble with the law.
Premiera: 16 listopada 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
A więc mordercą jest Rene. Tak mi się wydaję że to on jest na zdjęciu. A Jason jest załamany Amy miała fajne ciało i tylko to, poza tym była wkurzająca. Laffayete będzie miał kłopoty i teraz jakoś dziwnie się go w garniturze oglądało Żal mi się zrobiło Tary gdy tak ją matka potraktowała, ale trafiła na porządną babkę z opieki i jeszcze jaki wózek i chatę ma, ale nie zdziwiłbym się gdyby ona była wampirem i by przemieniła Tara, ale by namieszało w serialu Bill tyle przeszedł a Sookie tak go potraktowała. Współczuję mu, o wiele bardziej wolę jego niż Sama który czasem jest denerwujący.
A ja nie jestem ani za Billem, ani za Samem. Bill jest czasem irytujący, jest ZA DOBRY a to nie dobrze Sam z drugiej strony jest normalny i nawet go lubię, ale do Sookie po prostu nie pasuje.
Jessica jako młody wampir jest wkurzająca, ale mam nadzieję, że Eric ją wychowa
Rene, szkoda, że to on, kurde, lubiłam go nawet. Źle się dzieje
O masakra głupota Andyego mnie przeraża. Szkoda Amy, miała śliczne oczy... W sumie może dobrze się stało, bo wątpie aby zrezygnowała z V. a to by spowodowało pociągnięcie na dno i siebie i Jasona. Ten z kolei się przyznał i myśli, że naprawdę to on zabija te wszystkie dziewczyny, a tu się okazuje, że zabójcą jest Rene... Nieźle, w życiu bym się nie spodziewał.
Szkoda Billa, sporo przeszedł i po powrocie dostał nieźle w kość od Sook. Ta nowa wampirzyca była tak irytująca, że masakra. Miałem ochotę wyłączyć serial, tylko z powodu tej irytującej dziewuchy... Ale ja tak mam, zawsze jest ktoś kto tak mnie wkurza, że aż nie mogę oglądać. Ostatnio mam tak z Tarą i jej matką, strasznie wkurzające... Ech...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Jednak zgadłem kto jest mordercą Szkoda, że pokazali kto nim jest na odcinek przed końcem. Moim zdaniem zdecydowanie lepiej by było gdyby potrzymali widzów w niepewności do niemal, że samego końca.
Pierwsze odcinki TB nie podobały mi się, ale już teraz wiem dlaczego - Sooky. Szkoda, że inna aktorka jej nie gra. Teraz gdy zaczęto ją mniej pokazywać to odrazu serial stał się bardziej przystępny dla mnie.
Sam odcinek bardzo mi się podobał, szkoda tylko, że Amy nie żyje, bo fajną laską była. No i przedewszystkim biedny głupi Jason, który zawsze wpakuje się w kłopoty.
Edit. Zostawię potomnym. Przez tą brodę na zdjęciu się pomyliłem
Polecam rozszerzanie do przeglądarki Chrome z którym nie ominiecie żadnego nowego odcinka swojego ulubionego serialu. Więcej pod linkiem: >> link <<
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p