When Arthur kills a unicorn, he brings a curse upon Camelot. With the mythic city plagued by both famine and drought, time is short for the curse to be lifted. The mysterious Anhora, keeper of the unicorns, tells Arthur he is responsible for bringing the famine to Camelot- and to lift the curse, Arthur will be tested... but unless he makes amends for the killing of the unicorn, Camelot will be doomed.
Premiera: 29 listopad 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Oooooh... Chętnie bym powiedziała coś sensowniejszego na temat odcinka, ale niestety tydzień temu moja miłość do tego serialu zeszła już całkowicie na inne tory i ciężko jest mi się skupić oglądając na wątku głównym
W każdym razie Merlin/Arthur, obaj chcący oddać życie za drugiego, ci chłopcy są <33
Nom, ta kłótnia który wypije truciznę była zabawna. Bardzo mi się podobają te relacje. Niby są już dosyć oczywiste, ale jednak. To był jeden z lepszych odcinków.
Nadal nie czuję podtekstów seksualnych ale c'mon! he died form him! jakież to męskie i słodkie i romantyczne Z resztą nie tylko dla niego...poświęcił się dla ludzi, dla całego Camelotu kjut.
rozwaliła mnie scena, gdzie Artur pokazuje Merlinowi co ma zrobić a ten i tak nie rozumie i idzie za nim no i to mięso szczura, fuj ale zabawna scena
bluevein napisał(a):Nadal nie czuję podtekstów seksualnych
No bo to do jednych przychodzi a do drugich nie, ja np. potrafię zrozumieć fanów Wincestu, ale nigdy nie będę jednym z nich Plus to idzie w parze bardziej z fanfikami niż z samym serialem.
Jednorożec był świetny i wogóle ciekawy pomysł z tą klątwą, oryginalny. Arthur/Merlin, fajni byli jak oboje chcieli oddać życie za siebie. A labirynt zaje.biście wyglądał i to martwe pole. Uwielbiam takie efekty.
Kolejny świetny odcinek. Merlin trzyma poziom Ale były wzruszające sceny jak Artur chciał się poświęcić za Camelot i ocalić Merlina. I jeszcze muzyka w całym odcinku, świetna. Tak jak sceny z Marlinem np. jak Arut daje mu znaki co ma robić a tamten i tak idzie za nim, cmoka a potem się tłumaczy że jest spragniony, jak jadł chrabąszcze i moje ulubione jak przyrządził gulasz ze szczurów i jeszcze jak na koniec przyszła Morgana spytać się czy nie mają nic do jedzenie. Świetne
ojaaa, so cute <333 scena z jedzeniem(tzn, z tym gulaszem ze szczura) i jak Arthur mówił Merlinowi, że cieszy się, że tu jest <333 Ja jak widzę takie relacje między nimi to wszystko we mnie się cieszy A tu bylo ich duuużo
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p