The Destiny crew discover a piece of Ancient technology that transports Young to an unknown alien vessel.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Mrr, kochane SG! A najlepsze jest to, że ten odcinek był genialny. Działo się coś na poziomie no i kolejne intrygi. A najlepsze zostawiłem na koniec: nowy wróg. ;d
zorija napisał(a):Trochę mnie ten odcinek rozczarował: liczyłam na więcej akcji, a poza tym spodziewałam się że doktor wróci w sposób bardziej spektakularny.
A ten nie był? Mówimy o kradzieży obcej kaspsuły ratowniczej po wcześniejszej penetracji statku matki
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Nie był spektakularny? To co ty chcesz? Wysadzanie słońca albo układu słonecznego? W końcu jacyś inteligentni kosmici, którzy są wrogo nastawieni. Jak ja się nie mogę doczekac kolejnego spotkania z nimi Walka kosmiczna profesjonalna, długo na takie coś czekałem. Teraz tylko liczyć, że będziemy to częściej widywać. Podobały mi się dwie sceny - cerowanie skarpetek przez Yunga i to jak Ellie, Chloe i Scott jedli pomidory Rush wrócił i już z Camille planuje jak obalić Yunga. Żeby się nie przeliczyli. Ciekawe co ci kosmici chcę od statku i czy to oni odłączyli się od niego w 3 odcinku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p