CHRISTMAS ON THE UPPER EAST SIDE When Blair’s father, Harold, comes home for the holidays with an unexpected guest -- his boyfriend, Roman -- Blair finds it difficult to hide her disappointment and hatches a plan to get rid of Roman for good. Jenny and Vanessa help Serena plan the best Christmas surprise ever for Dan, who may have a surprise of his own in mind for Serena. Chuck texts Blair that Nate has joined him in Monaco, worrying Blair that Chuck may disclose the details of their hook-up. Rufus refuses to remain the understanding husband any longer after Alison’s former lover calls the house. Kelly Rutherford also stars.
- tv.com
Data emisji: 19 grudnia 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Blair fajnie wygląda na 4. fotce, ale generalnie strój mi się nie podoba...może osobno fajnie by wyglądało ale razem mi się nie podoba. no a czapka...no cóż co kto lubi.
Rufus refuses to remain the understanding husband any longer after Alison's former lover calls the house.
Może w końcu Rufus pozbędzie się Alison. I będzie wielkie reunion Lily i Rufusa po latach Oby, bo nie dość, że ta baba jest wkurzająca to jeszcze po ostatnim odcinku, kiedy R. powiedział L., ze nie może sobie wybaczyć, że dał jej odejść, absolutnie shipuje R/L (mimo, że to by było dziwne - R/L i D/S )
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
aja napisał(a):absolutnie shipuje R/L (mimo, że to by było dziwne - R/L i D/S )
no wlasnie i tu sie pojawia teraz najwiekszy problem bo jak to tak moze byc? ;/ matka dziewczyny z ojcem chlopaka? to prawie rodzina w takim razie ale i tak, tak jak aja shipuja rufusowi i lily tak jak danowi i serenie i blair i chuckowi
no wlasnie i tu sie pojawia teraz najwiekszy problem bo jak to tak moze byc? ;/ matka dziewczyny z ojcem chlopaka? to prawie rodzina w takim razie ale i tak, tak jak aja shipuja rufusowi i lily tak jak danowi i serenie i blair i chuckowi
w takim razie shipujemy tym samym parom osobiście najbardziej zalezy mi na B/C ale dwie pozostale sa prawie tak samo wazne
Święta, łyżwy, DS - już lubię ten odcinek Akcja z podkładaniem nogi będzie zapewne genialna - i jak tu nie lubić Blair Vanessę i Alison trzeba wysłać gdzieś daleko i przywrócić RL, a potem rozwiązać kanciaty trójkąt BNC i wtedy już będzie w ogóle super
Odcinek szału nie robi, ale podobał mi się, bo generalnie uwielbiam filmy/seriale z motywem świąt Cały odcinek jak dla mnie należał do Lilly i Rufusa. Byłam wniebowzięta jak R. i A. rozstali się a tu nagle te nieszczęsne oświadczyny. I Rufus stojący przed hotelem bez kurtki... i ten jego telefon, że tęskni. Awww *_* No bo co; Serena i Chuck mieliby być przyrodnim rodzeństwem. Come on (a Lilly miała świetną złotą sukienkę ) Wątek Blair, jej ojca i Romana był nudnawy, ale już sobie wszyscy wszystko wyjasnili to może zarzucą scenarzyści ten wątek NIE BYŁO CHUCK'A! Zdecydowany minus
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
v dala swietny prezent danowi ale serena i tak go pobila i jeszcze ten prawdziwy snieg to juz w ogole.. i cudowny pierwszy raz.. tez bym chciala cos takiego przezyc.. a choinka dla s tez swietny pomsyl nei chce zeby v zniknela.. moze namieszac miedzy d/s bo moze byc ciekawie a d i tak ywbierze s bo co sam wiersz pokazal to ona jest jego miloscia zycia a v jego przyjaciolka i nie czuje do niej juz nic wiecej.. mysle ze wczesniej kochal ja bo nei bylo kolo niego s a pozatym byli bardzo blisko..
te spotkania rufus/allison/lilly zawsze takie niezreczne widac ze bart ma wielkie plany co do lilly! tylko ona nie moze sie zgodzic!!!
Blair taka ucieszona na widok taty a tu niespodzianka.. biedna blair.. lodowisko i podstawienie nogi czy tez ten model - blair znow pokazuje pazurki ale potem wsyzscy razem pod choinka, sweet
i roman swatajacy elenor nawet nice sie wydaje ten jack (czy oni od razu spedzili razem noc?)
allison i ten jej caly alex.. jak ja sie ciesze ze ona wreszcie zniknie! tylko niech lilly nie popelni najwiekszego bledu zycia.. rufus swietny stojacy pod hotelem bez kutrki w sniegu
blair/vanessa - blair wie co ma i co moze.. v powinna sie bac
reakcja sereny i erica na oswiadczenie z kim sie spotyka lilly "he raised chuck - that scares me"
dostac na swieta pokoj w odmu w paryzu - super.. tylko szkoda ze to musi sie rownac z zyciem bez ojca w zasadzie..
pytanie dana: "are we really gonna do this?" jakies takie dziwne.. nie na miejscu bym powiedziala ale ogolnei wsytzsko bylo sweet..
present od blair dla tej gosposi.. widac ze ona jest dla nich w sumie jak rodzina
zakonczenie.. sadze ze wiemy cos zrobi lilly! ma tylko jedno wyjscie!
co do chucka to nie wierze ze nate polecial do niego d monaco.. chociaz kto wie..
Minusy: - brak nate'a i chuck'a w odcinku i chyba nic wiecej
Plusy: - swieta, swieta! - all i want - the weepies na koniec - wygnanie allison - super sceny s/d - koncowka w domu waldorf!
Jejku super sms z tym dziewictwem. Brakowalo mi jednak samego C jako osoby. rozmowa R/L ciekawa Podoba mi sie kiecka L. B ma dziwna kiecke na tej calej imprezie swiatecznej za to wdzianko na lodowisku bombowe. Bi jej rozmowa z V. Ciekawa. He raised Chuck and that scares me. podobalo mi sie z tym tekstem o corce tatusia i tym sugar and spiece. romantyczna scena D i S. Super. Mam nadzieje ze go nie przyjmie.
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p