Nucky has emotionally charged conversations with both Margaret and Eli over his business and the killing of Margaret's husband, leading to dramatic shake-ups in his personal and political lives. Jimmy meets with his dying father for the first time in years, and in the process reevaluates his relationships with Nucky and both his parents. Van Alden and Agent Sebso's working relationship is pushed to the limit by Van Alden's suspicions, ending after a definitive confrontation at a river baptismal. Angela prepares to flee from Jimmy to Paris, but learns her support system is not as strong as she believed.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Co za odcinek! Głównie dzięki Aldenowi, ale inni też mieli niezłe sceny. Van Alden zamordował agenta Sebso na oczach dziesiątków świadków - mocna scena. I to jak krzyczał, że robi to w imię Boga. Ten człowiek na prawdę ma nierówno pod sufitem Margaret odeszła od Nuckiego. Trochę szkoda, ale nie sądzę zeby powiedziała coś policji. Ba nie zdziwiłbym się gdyby wróciła jeszcze do niego. Komandor ojcem Jimego - to było akra do przewidzenia. I jeszcze Gilian miała 13 lat... Niezły motyw jak się okazało, że to ona go podtruwa. Harrow jest straszny jak np. sugerował zabicie rodziny włochów
Nie, tylko nie Sebso. Ten Van Alden coraz bardziej mnie wkurza. Mógł by juz dawno zginąć...
Wątek ojcem Jimmego ciekawy. Okazało sie, że sprzątaczka go od dawno podtruwała. Dziwnie w tej sytuacji zachował się Nucki, który puścił ją wolno... W ogóle Nuck strasznie manipuluje ludźmi - najpierw oddala brata ze stanowiska szeryfa, potem go przywraca. Nie liczy się z innymi Ludźmi. Margaret też mnie juz nie rusza - odeszła, nawet dobrze, bo zaczynam jej naprawdę nie lubić.
Ciekawie robi się też z żoną Jimmego. Nie udała się wycieczka do Paryża. Nieprzewidywalne zachowanie Jimmego - myślałem, że stłucze ją na kwaśne jabłko, co w tamtych czasach było normalne, tymczasem on zachował spokój. Jimmy i Harrow podnoszą rangę tego serialu o stokroć.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Szkoda agenta Sebso (generalnie podwójnego agenta) ale w dalszym ciągu uważam, że Van Alden to koleś klasa w sama w sobie. Oczywiście chodzi chodzi o to, ja ten człowiek ma nierówno pod sufitem. Margaret odeszła ale wróci.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Dobry odcinek. "Poznaliśmy" ojca Jimmy'ego i trochę o jego przeszłości. Teraz już wiemy, dlaczego Gillian wygląda jak siostra swojego syna. Wow, miała 13 lat jak go urodziła. Trochę zdziwiłem się, jak się okazało, że ktoś podtruwa Komandora i tą osobą jest najprawdopodobniej jego żona. Nice! Nucky był trochę alfonsem Komandora. Swoją drogą ciekawią mnie słowa Komandora, że zły człowiek rządzi tym miastem. Margaret odeszła od Nucky'ego. Można się było tego spodziewać, widać było, że od jakiegoś zaczęło jej przeszkadzać kilka rzeczy. Ale jestem niemal pewien, że wróci do niego. Richard był niezły. Sugestia jak wypłoszyć braci D'Alessio z kryjówki... Van Alden, ten człowiek jest nienormalny! Trochę szkoda mi Sebso, ale płakać za nim nie będę. Scena "chrzestu" była genialna! Angela nie wyjechała do Paryża, z jednej strony szkoda, bo strasznie mnie wkurza jej postać, z drugiej strony nie mogę się doczekać scen z Jimmy'm. Nucky odwołuje swojego brata z pozycji szeryfa. Nieładnie.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p