pobierz plik w całości*It seems something major happened in episode 10. Something to do with Casey. And so episode 11 takes place after the university vacation. Everyone is back at campus, and everything is changed a bit. Casey is an intern president(something like that).
*Cappie and Rebecca had an ongoing fling during the break. A scene of them waking up in bed. She tells him that now school is back, it's over...However, the script says that they both hesitate. I HATE this spoiler...So I guess we, the Casey/Cappie fans, will have to suffer through Cappie/Rebecca...basically a new Caspie triangle...
*Evan and Casey are definitely over. It happened in episode 10 and it says because of CAPPIE. It says that he was the main reason for their break up...In other words, a new triangle had formed...and the old one ended. It is strongly implied that the Evan/Casey break up happened because of Casey(and Cappie)...something to do with them...And it was Casey's fault, not Evan's...
source: Greek spoiler thread, fanforum.com W ogóle myślałam, że dalsze odcinki będą leciały już jako sezon 2, ale widzę, że to nadal jest 1... jak coś się zmieni to najwyżej się dorobi dział i temat przeniesie
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ale namieszali w tym odcinku , z jednej strony Cappie/Rebecca tak myślałam ,że coś się z tego może być i część mojej sympati do C przelała się na R niestety , fajną parkę w sumie tworzą i nawet takie miałam wrażenie pod koniec 1s ,że w tym kierunku będzie wszystko zmierzać C/R i E/C . Casey/Evan zdecydowanie pokazane było ,że pomiędzy nimi jeszcze nie wszystko skończone, przynajmniej tak myślałam do pocałunku C/C - lekko "wydłużonego" ale jednak chyba nic nieznaczącego . Zazdrosna Rebecca w sumie była do przewidzenia, bo chyba tylko udaję ,że wzystko traktuje tak na zimno a tak naprawdę chyba się zakochała , no i Cappie chyba też dla niego to coś więcej niż sex.
Rusty -nudny jak zawsze
nowa "siostra" wymiata , mam nadzieję ,że jeszcze zostanie
AGNES napisał(a):... a tak naprawdę chyba się zakochała...
Ta gdzie tam, przespali się nie więcej niż pięć razy i już miłość ? Ja myślę (i to chyba raczej widać) że Cappie kocha Casey, chłopakowi nie przeszło i wątpię żeby zamienił C. na R. Zresztą... Cappie i Casey - Jak to uroczo brzmi btw. Co jaki odcinek czasu ukazuje się następny epizod?
Może i widać, że nadal bardzo lubi Casey itd, ale wcale nie wygląda na to, żeby Cappie traktował R przedmiotowo czy jako zastępstwo...spodobała mu się, polubił ją.
Zakochanie, miłość a lubić kogoś to trzy różne rzeczy Sama powiedziałaś że polubił Ją, a więc nie zakochał Cappie poznał R tylko od tej dobrej strony, umawiają się ze Sobą w tajemnicy i oprócz seksu w Ich związku nie ma nic innego Związek który opiera się tylko na seksie nie ma szans istnieć i jeszcze Wam wspomnę moje słowa gdy C&C będą razem
Czy ja twierdzę, że C/C nie będą razem...jasne że będą. ale to wcale nie znaczy, że traktuje R przedmiotowo, tylko dla seksu, poza tym skąd wiesz co oni robili przez te 3 tygodnie...to że zasugerowano nam, widzom, że był to tylko seks to wcale nic nie znaczy.
Tylko że Agnes powiedziała, że R się zakochała a nie Cappie więc moje słowa dotyczyły bardziej jej...ona ewidentnie czuje coś więcej do C...a zakochanie to zauroczenie.
Seti osobiście jak najbardziej kibicuje C/C i też czekam na to aż w końcu bedą razem, ale oceniam to co widzę, a widziałam w tym odcinku ,że dla R to nie był tylko sex, (zresztą jak dla mnie Cappie na pewno nadal kocha Casey , ale uważam ,że nie traktuje wcale przedmiotowo R i było to wyrażnie pokazane) i nadal uważam ,że Rebecca zakochała lub "zakochuje się " w C ,chociaż może nie chce sie do tego przyznać
No więc poświęciłam temu trochę czasu i wreszcie obejrzałam i to było really painful.
Of course było kilka fajnych momentów jak szukanie Rusty'ego pod poduszkami, czy scenki Cappie/Rebecca.
Ale oglądanie bandy dzieciaków, którzy mają problem z tym, ze Calvin mógłby przyprowadzić swojego chłopaka do domu jest żenujące. Szczególnie po tym, gdy widziało się taki serial jak Torchwood.
Trish napisał(a):Of course było kilka fajnych momentów jak szukanie Rusty'ego pod poduszkami, czy scenki Cappie/Rebecca.
Ale oglądanie bandy dzieciaków, którzy mają problem z tym, ze Calvin mógłby przyprowadzić swojego chłopaka do domu jest żenujące.
Absolutnie się zgadzam. Najlpierw była przerwa między 10 a 11 odcinkiem, później miałam mature i jak w końcu podekscytowana usiadłam, żeby obejrzeć, to mi szczęka opadła, że tak słabo. Szukanie Rusty'ego było niezłe Rebecca wydaje się teraz miła, ale jak ktoś napisał - to kwestia 'przelania' sympatii z Casey'ego.
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p