Mira captures Taylor as he inspects Lucas' most recent rock carvings. Taylor soon subdues Mira, but their situation quickly changes when they realize two slashers are stalking them. As Taylor and Mira join forces to evade the vicious predators, Mira reveals more about herself and her motives to Taylor and also gives him information about Lucas. Meanwhile, a morse code signal from within Terra Nova is observed being sent to the Sixers. Jim and Reynolds nearly capture the person sending it, but the mole, who is Skye, barely escapes. Jim finds a blood drop and takes it to Malcolm for analysis. Elisabeth starts decoding the DNA from the sample, but during the night, Skye, working as an intern at the clinic, destroys it. Elisabeth is still able to determine that the blood is from a female, narrowing the search to 47 suspects. When Skye delivers something to the Sixer camp, it is revealed that her mother is being kept alive there by the Sixers in exchange for Skye's cooperation. Also, Reynolds declares his intentions about Maddy to Jim. The Ankylosaur hatchling that Zoe has been caring for is growing rapidly and will soon be too old to ever adapt to the wild, forcing Zoe to face a difficult decision.
Data emisji: 28.11.2011
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Kolejny przeciętny odcinek. Sprawa szpiega została odkryta, a został nim...została nim Skye. Jakoś mnie to szczególnie nie poraziło. Oczywiście wszystko to robi dla matki, która jednak żyje. Zniszczenie próbki i zatarcie śladów było zdecydowanie za prostym posunięciem, dlaczego nikt tego nie pilnował? Dobrze, że przynajmniej wiedzą, że szpiegiem jest kobieta. Wątek małego dinozaura i przywiązanej do niego Zoe zostawię bez komentarza...Jak mnie denerwują tak dziecinnie przedstawione wątki w tym serialu. Oczywiście najciekawsze sceny były z udziałem Taylora i Miry. Coś tam dowiedzieliśmy się o motywach tych postaci, wspólne przetrwanie też wypadło nieźle. Zachowanie Reynoldsa powoli zaczyna mnie wkurzać, te jego staroświeckie podejście jest strasznie kretyńskie i nie pasuje mi w ogóle do realiów przyszłości/przeszłości.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Zniszczenie próbki i zatarcie śladów było zdecydowanie za prostym posunięciem, dlaczego nikt tego nie pilnował?
Co nie? Z tym urządzeniem Miry były to samo - niby szukają szpiega by uratować całą kolonię, a nikt nie pomyli żeby wystawić straże. Pytanie też gdzie są kamery? Utopia utopią, ale nie można nagle wszystkim ufać. Nie kupuje tego że Skye jest szpiegiem. Od początku podejrzewałem że to ona nim może być dlatego przypatrywałem się jej czy nie robi nic podejrzanego. Nienawidzę zwrotów akcji wyjętych z kapelusza. Jej wymykanie się w tym odcinku również było bez sensu. Reynolds denerwuje dalej, Zoe i mały dinozaur tak samo. Głupie też było dania Shannona na przywódcę kolonii pod niobecność Taylora. Przybyło 10 Pielgrzymek i nikt nie nadawał się lepiej na zastępce niż jeden z najnowszych obywateli koloni? Mira również ma problemy z córką? Czy każda postać w tym serialu musi mieć dzieci które na nią wpływają? Walka z dinozaurami nie wyszłą też rewelacyjnie, mało nowego się dowiedzieliśmy o świecie, ale zawsze to coś. Mimo że sceny Taylor/Mira były średnie zaliczam je do najlepszych w odcinku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p