Informacja
Wampiry ujawniły swoje istnienie, ponieważ "teoretycznie" mogą się obejść bez ludzkiej krwi. Jednakże ludzie zdają sobie sprawę, że sztuczna krew, która pozwala na egzystencję tych dwóch gatunków jest jak wegetarianizm. Powstają spory i problemy. Obok tych wydarzeń żyją mieszkańcy małego miasteczka. odcinki czystej krwi
Sam divulges a secret to Sookie. Tara finally see's Miss Jeanette's true intentions. Sookie has visions that disturb her at an engagement party. Jason and Amy wonder what to do with Eddie. Bill is faced with a harsh punishment but the magister has other ideas involving a human Jessica.
Premiera: 9 listopad 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
O lol, Sam zmiennokształtny. Sook jaką miała mine i jakimi tekstami sypała, jak go zobaczyła.
No z demonami wyglądało jakby było na serio, w końcu ich ciała jakoś dziwnie latały i to zwierze w klatce serio jakoś się dziwnie zachowywało, ale gdyby istniały, to by je jakoś ukazali...
Sąd był nie do zdarcia.
Już myślałem że Lafajet zrobi laske temu łysemu.
Ciekawe kto to zabija, może to ten co wrócił z wojny i tak ciągle marudzi...
Wilkołaki, zmiennokształtny i you don't wanna know co - ten serial zaczyna mi się coraz bardziej podobać! Amy zabiła biednego Eda, szkoda tylko że jeszcze raz nie pokazali jak się wampir rozkłada. Laffajet będzie miał przez to przewalone Nadal nie wiadomo kto jest mordercą, może rzeczywiście to ten z Iraku. Sąd nad Billem świetny i jeszcze ta kara ciekawe czy ją przemieni a może zabiję. Muzyka mi tutaj przypominała momentami Pewnego razu na Dzikim Zachodzie
Bardzo fajny odcinek. Sam zmiennokształntym - ten wątek jest świetny. Te krzyki w łóżku. Edie - polubiłem go. Mam nadzieje, że uśmiercą Amy. Wampirzy sąd był bardzo ciekawie zrobiony. Magister ma władzde nad wszystkimi wampirami w kraju? Mówił, żeby się nie dać zwieść tej blondynce. Ciekawe jak wygląda w TB transformacja wampirza.
szejpszifter - do przewidzenia haha za dużo harrego pottera z mojej strony chyba LOL. no ale nic, Amy jest głupia, Jason choć raz miał fajny zamiar, ale mu nie wyszło. Bill przemieni Jessicę, jestem tego pewna. Nie zabije jej, poza tym Magister mówił, że Bill nigdy nikogo nie przemienił jeszcze soł... był to jego czas
Sam zmiennokształtnym? A myślałem, że to tylko w Supernatural.
Szkoda mi Billa. Dostał ten swój wyrok, ale do tego musiał przemienić niewinną dziewczynę. Ciekawe czy i w jaki sposób go to zmieni. Swoją drogą świetne były sceny sądu, bardzo klimatyczne...
Lubiłem Tarę, ale terazz to mnie zaczęła tak porządnie wkurzać, że już powoli nie mogę na nią patrzeć. Ehh, rozumiem, że ma kłopoty, ale zachowuje się tragicznie. Myślałem, że może te śmieszne egzorcyzmy coś pomogą, a tu się dowiedziała, że to wszystko było tylko bujdą i wyłudzeniem pieniędzy. Ale dobrze, że chociaż matka nie pije...
Szkoda, że nie poznaliśmy mordercy. Było tak blisko, już prawie miał Sookie...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p