Nikola napisał(a):Rozumiem, że spędzili ze sobą sporo czasu, ale żeby dać sobą tak manipulować? Zaślepiona miłością? przywiązaniem? niechęcią do zmian?
Tym co powiedzą inni... Bo z Nate'm tworzyli taką idealną, niemalże królewską pare i Blair zdaje sobie sprawę, jak wszyscy zareagowaliby na wieść, że jest z Chuck'iem. Mówiliby, że ją zdradzi/rzuci/wykorzysta.
Nikola napisał(a):Nate wzdychał do Sereny
No własnie... jakoś tak ucichł ten wątek. Szczerze powiedziawszy wolałabym, żeby Nate zamieszał u D/S i dał B/C troche spokoju, żeby w końcu mogli wyjaśnić sobie szczerze butterfly'e i inne
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
aja napisał(a):No własnie... jakoś tak ucichł ten wątek. Szczerze powiedziawszy wolałabym, żeby Nate zamieszał u D/S i dał B/C troche spokoju, żeby w końcu mogli wyjaśnić sobie szczerze butterfly'e i inne
ja tez bym chciala zeby nate zostawil b/c w spokoju zeby se wsyztsko wyjasnili wyznali i zyli happe ever after (czy jak to tam mowia za oceanem ) ale niech se znajdzie jakas inna laske a nie miesza u wszytskich! on to chyba nie ma wlasnego zycia tylko zyje zwiazkami innych.. znam takich ludzi w rzeczywistosci.. wpieprzaja sie wszedzie gdzie moga a potem wyszstko sie rozpada po zyje sie pod presja ;|
Ale scena debiutu - aaaach! Plus muzyka! To było przecudowne! Ale trochę rażą mnie zapożyczenia z O.C. - no dobra, te bale w wyższych sferach są normalne, ale babcia chora na raka? Prawie jak Nana. Ach, zapomniałam, to na podstawie książki, pewnie tam tak było. I odpowiedziałam sama sobie B/C ma coś w sobie, ale scena z Natem była bossska! Chyba obejrzę sobie jeszcze raz debiut...
Ach, czyli tam nic takiego nie było? Nie czytałam książki, więc wybaczcie niewiedzę. W każdym razie widać, że twórcy są ci sami. Tzn. ja nie mam nic przeciwko potwarzalności wątków, bo są podane w tak fajny sposób, że aż miło patrzeć, ale jednak
Odcinek był fajny, szczególnie sceny D/S, wredna babcia S okazuje się być naprawde chora, C/B/N - Nate i jego beznadziejna mina gdy wchodzi do pokoju z Blair poprostu ochyda, Chuck był troche wkurzający tak załatwić przyjaciela ? a na końcu sam sobie był winny wcale nie jest mi go żal (mimo iż nie lubie Nate'a) Ten tekst Jenny o tych butach był strasznie nie na miejscu dziewczyna nie ma za grosz wdzięczności, nie musiała tego mówić chociaż nie wiem jak była zła na matkę R/L rozmowa a w tle mój ulubiony kawałaek Apologise ......sweet
Ten odcinek był tak boski że muszę wypowiedzieć się na jego temat! Jeśli chodzi o B/C: są wspaniali jednak ja jestem strasznie "przesiąknięta" książką i nie wyobrażam sobie innej pary niż B i N. A ta scena z sercem zaszytym w swetrze jest poprostu piękna. Choć i tak moim zdaniem parą odcinka była Lily i Rufus...
Kurcze ale ten odcinek był super!!! A zwłaszcza ta scenka z B/C sweet. Trochę na końcu mi się płakać chciało jak leciało Apologize...i jak Chuck wyjeżdżał....
Wie ktos moze kiedy beda napisy do odcinka??Bo juz baaardzo dlugo nie ma i zastanawiam sie czy ktos moze wie cos czy beda w najblizszym czasie?;)Pozdrawiam!
a napisy juz mam z jakiejs stronki ale poprwione przeze mnie torche bo byly nie dotlumaczone i zle skonfigurowane z czasem http://www.sendspace.com/file/ys85f0
Damn it, mam straszne zaległości w oglądaniu GG, więc dzisiaj postanawiam to nadrobić Odcinek był piękny bal kotylionowy był cudowny <33 B/S wyglądały so cute
Blee, B/N znowu razem =.= ten ich 'związek' mnie dobija, niech zakończą to definitywnie. Żal mi było Chuck'a, kiedy widział jak B całuje się z N [ jeszcze to spojrzenie N. na C. o zgrozo ] Babcia S to straszna manipulantka i wredna bitch [jak ona mogła popsuć tą chemię,która łączyła R. z L. ] Rozmowa telefoniczna Rufus'a z Lily *.* [ niech on jak najszybciej porzuci A. !]
Jeśli chodzi o moją ulubioną scenę z tego odcinka, to definitely była to scena, w której D/S razem tańczą, a L. spogląda na nich z góry [wykorzystanie w tym momencie 'Apologize' było trafem w dziesiątkę cholernie się wzruszyłam ... ]
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
Po długiej przerwie w oglądaniu GG, wrezcie coś obejrzałem. Ten odcinke przywrócił mi chęci do oglądania GG. Babcia intrygantka, good for her za jej dobrze ułożony plan, jednakże dobrze, że sie wydało. Szkoda mi Rufusa, APologise świetnie wykorzystany.
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p