1x10 - Fire and Blood
Post edytowany: dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo.
Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
2011

.
Nie mogę się doczekać aż urosną! 
Rozmowa z Mormontem świetna. Jednak ta końcówka czyli wyprawa za Mur! Ogromnie jestem ciekaw jak to wyjdzie.
Świetnie też wyszło jak Cat pociesza syna po wieściach o zamordowaniu Neda i to "zabijemy ich wszystkich". Idę o zakład, że użyją tego w zapowiedziach nowego sezonu

Teraz pytanie do czego będzie używać smoki bo kolejny gracz w walce o tron niezbyt pasuje.
Ulubiony serial:
GoT / Fringe / Mad Men
gadu:
3343371
Ten serial jest jak dla mnie najlepszą premierową serią tego sezonu. 

Podobało mi się grożenie grubasowi Igłą, uwielbiam ją.
Cieszę się jeszcze, że spotkała bękarta Roberta (Chrisa ze Skinsów). 
Zastanawia mnie zachowanie Góry.
I późniejsze wyłonienie się z popiołu Daenerys z trzema smoczkami wokół niej, epicko! 
Niesamowita scena, gdy każe bardowi wybierać, jaką część ciała woli zachować. 

Sansa - teraz to nawet ona dostrzega, że Joffrey jest okrutnym tyranem, już nie jest w nim tak ślepo zakochana jak wcześniej.Zastanawia mnie zachowanie Góry.
To był piesek Joffreya czyli Ogar.
Ulubiony serial:
GoT / Fringe / Mad Men
gadu:
3343371
Czesiek_PL napisał(a):Góra jest przy TywimieTo był piesek Joffreya czyli Ogar.
Tyle jest tutaj bohaterów, że nadal nie pamiętam wszystkich imion.

.
, juz sie nie moge doczekać kazi Lannistrów. Jaime tez wkurza tą swoją arogancją, niezle mu Cat przyłożyła.
, czekam az w końcu pokaze na co ją stać
.
.

Czy mnie umknęło czy po prostu nie dopatrzyłam - kim jest człowiek, który zabrał Aryę na Mur? Bo pomaga jej a ja nawet nie wiem co to za jeden
Joffrey jest obrzydliwy w każdy możliwy sposób i chyba nawet Sansa wreszcie to pojęła. Tylko co teraz z nią będzie. No i nie pojmuję dlaczego jego matka tak naciska na ten ślub, przecież ani on ani tym bardziej ona nie pałają do siebie miłością, ona jest dzieckiem 'zdrajcy' no i wcale nie najlepszą partią. Chyba, że chcę ją wykorzystać przeciw Robbowi.
Nie mogę się już doczekać kontynuacji. Czekając na nią chyba się wreszcie za książki wezmę
Pierwszy tom zbytnio nie odbiega od serialu jednak kilka razy zostałem zaskoczony, ale potem mają być coraz większe rozbieżności. Poza tym bardziej przejrzyście będzie przedstawiona historia świata i dojdzie kilkadziesiąt nowych postaci

Juz zaliczyła trzy osoby nie licząc mnie i jeszcze dwie są w kolejce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości