Lux, Cate, and Ryan get in trouble with the social worker after the police pick up Lux and Bug for a curfew violation. The social worker decides to reevaluate Cate and Baze's custody of Lux. Meanwhile, to try to support Lux, Cate offers Bug a job at the radio station but once again ends up disappointing Lux.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Świetny odcinek! Wyjaśniło się dlaczego Lux się tak wkurzyła na Cate, teraz jest jej zachowanie zdecydowanie bardziej zrozumiałe. Bardzo dobra scena u kuratorki, prawdziwe powody wyszły na jaw. Ryan wrócił, tak myślałem, że to się niedługo stanie i zacząłem lubić gościa. Baze z Abby - jakoś średnio mi się widzi ich związek, zobaczymy jak to się dalej rozwinie. Bug zaczął się normalnie zachowywać. Baze dobrze zrobił, dając mu pracę. Ciekawy jestem gdzie znikli Jaimie i Math, coś ich mało pokazują ostatnio.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Nie podobał mi się za bardzo powrót Bug'a jednak w tym odcinku zmieniłem zdanie. Chłopak sobie radzi i już tak nie działa mi na nerwy. Na pewno napotka jeszcze na jakieś problemy, ale mam nadzieje, że wszystko będzie ok. Cieszy mnie, że Bug dał mu szansę. Lux się otworzyła (w końcu) choć nie myślałem, że wyleci z czymś takim. Fajnie, że Ryan wrócił do Cate.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p