pobierz plik w całości
Michael is hired to track down a woman's estranged husband, who has disappeared with their son. Michael soon finds himself pitted against somebody just as skilled and dangerous as he is.
Data Premiery: 13 wrzesień 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 10 wrz 2007, o 14:42 przez tlen.exe, łącznie edytowano 1 raz
UUU, Xena (bo ta kobieta ją grała nie?) dała czadu znowu mnie zmylili w tym serialu. Pierwsza połowa była taka sielska i nie przyzwyczaiłam się do takich zwrotów akcji. Chyba jednak będę musiała włączyć myślenie ponownie przy oglądaniu tego serialu
blue, może nie trzeba się zbytnio wysilać umysłowo nad tym serialem, ale jednak nie jest on jakąś głupią komedią, trzeba się skupić. p Szkoda że takie krótkie są sezony, bo polubiłem ekipę i w ogóle, no ale cóż, dobrze że to jeszcze nie koniec i że jest kolejny sezon. p W tym odcinku szkoda mi było Chargera. ;p
Lucy świetnie zagrała zabójczynię. Dobrze jest ją zobaczyć w kolejnym serialu. Szkoda tylko, że postanowiła rzucić się z tego dachu. Nieźle tez zakręcono ze sprawą. Ładnie tez Mike opalił sobie samochód Początek całkiem fajny z próbą wyrobienie sobie nowej tożsamości. I ten krzyk że Fi jest w ciąży Ostatecznie okazało się, że nie będze zmiany miasta tylko gość odpowiedzialny za spalenie przyjeżdża do Miami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p