pobierz plik w całości
Londyn rok 1941, bombardowanie. Bezdomne dzieci są terroryzowane przez pozaziemskie dziecko. Doctor i Rose podążając śladem nieznanego statku lądują na Ziemi, aby móc zidentyfikować zagrożenie. Trafiają na środek II Wojny Światowej. Gdy Rose zbliża się do amerykańskiego Kapitana o imieniu Jack, Doctor bada przypadek zdeformowanego ducha, który może być kluczem do zagadki.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Dziwnie mi się oglądało odcinek, był jakiś inny niż pozostałe. Jack póki co mi nie przypadł do gustu. "Are You My Mummy?" - przerażające to było. I ta maska na twarzy.
Chris napisał(a):Dziwnie mi się oglądało odcinek, był jakiś inny niż pozostałe.(...)"Are You My Mummy?" - przerażające to było. I ta maska na twarzy.
Właśnie inny odcinek, ale podobał mi się, był trochę 'mroczniejszy', no powiedzmy usunęłam część posta, z którą się nie zgadzam Jack jest fajny i tyle, nowa postać mnie cieszy, wprowadzi trochę świeżości
Wow świetny odcinek, bardzo mi się podobał wszyscy uciekający w przerażeniu przed jednym dzieciakiem... i szpital zamieniający się powoli w takie zombiaki I "powinieneś porozmawiać z doktorem" pan Spock Miałam przyhamować i nie oglądać na razie, dopóki inni nie wyrównają ale po zakończeniu odcinka... muszę, przepraszam
Świetny odcinek. Okropnie podobał mi się pomysł z 'are you my mummy?', to jest rzeczywiście najstraszniejszy odcinek s1 DW.
Jack - nie wiem jak mogłem go nie lubieć przy pierwszym 'spotkaniu', ale za drugim razem oczywiście było dużo lepiej.
Wogóle fajny lot balonem - w confidentialu mówili, że na początku nie wiedzieli jak zrobić te wszystkie efekty 'fizyczne', poza tym wszystkie sceny są w nocy, a Moffat na to 'powiedzieli mi, że moge zrobić co chce' (czy coś w tym stylu). XD
Świetny odcinek! Mroczny i pojawiła się wzmianka o jakiś Agentach Czasu i pojawił się Jack. Podoba mi się to wszystko Odcinek momentami straszny. upiorny dzieciak i szpital pełen zombie. Tylko te maski trochę groteskowe. Rose jak zwykle wpakowała się w tarapaty Lot balonem bardzo fajny Nie podoba mi się tylko to jej zauroczenie Jackem. Ciekawe czy jack wie kto to jest Doktor.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p