Stefan learns the real reason Damon returned to Mystic Falls. Jeremy gets a break from the mysterious new history teacher, Alaric Saltzman (guest star Matt Davis, Legally Blonde) and introduces Alaric to Jenna. Bonnie is having terrifying dreams about one of her ancestors. Despite Elena’s efforts to smooth things over, Bonnie and Caroline continue to argue over the medallion. When the girls hold a séance to help them decide what to do, the results are stranger than any of them expected. Matt comes to Caroline’s aid when she needs a friend. Damon finally reveals to Stefan the stunning reason he has returned to Mystic Falls.
Premiera - 12 XI 2009
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
To, że nowy nauczyciel historii to wampir, to oczywiste. Że Logan powrócił jako wampir, także. Będzie się musiał nieźle kitrać przed swoją inkwizycją teraz. Jak przesadzone te sceny z Emilie, musiałam włączyć światło w pokoju Rewelacyjny motyw Biedny Deamon
VD to zdecydowanie mój ulubiony serial z dotychczasowych premier Zabrałam się za oglądanie bez napisów a to o czymś świadczy Mocny odcinek Szkoda Damona bardzo. Dziwnie było patrzeć na niego w rozpaczy. Słodkie były te wspolne chwile braciszków. Świetny Damon jak udawał Stefana w barze
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
zgadzam się z wami! totalnie szkoda Damona...aj jak on musiał ją kochać że pragnął ją odzyskać świetne sceny z braćmi i dzięki odcinkowi wyjaśnił się wątek naszyjnika Bonne troszkę Eleny było mi szkoda gdy na końcu Stefan dał jej kosza a co do Logana ojj na pewno będzie zły! kolejny odcinek będzie świetny!! już na niego czekam niecierpliwie uwielbiam ten serial
Spoiler:
aj i dodająć to w końcu w następnym odc Elena wyzna miłość Stefano ! ;D nie mogę się doczekać tych ich miłosnych scen i zwrotu akcji aby do czwartku
Serial od początku nie zwalnia, tutaj nie ma słabych odcinków. No przynajmniej od dłuższego czasu. Podoba mi się to że co chwilę jeden wątek się kończy, zaraz zaczyna się następny, a odcinki mają porządne końcówki. Powrotu Logana się nie spodziewałem. Nowy wampir w mieście narobi zamieszania. Tak jak Alaric. Chyba, że on przybył żeby upilnować Salvatorów.
Jeremy jak nic znajdzie coś w notatkach swojego ojca co będzie miało wpływ na kilka odcinków. Może nawet dowiemy się skąd Gilbertowie mieli zegarek.
Motyw Boonie/Emily świetny. Najpierw egzorcyzmy, a potem scena na gruzach kościoła. Kościoła pełnego wampirów. To mnie nieźle zszokowało. Szkoda Damona, że nie udało mu się sprowadzić Katheriny.
Boonie wie o wampirach. Ciekawe co ona na to.
Sceny Damon/Stefan świetne. Jak się przedrzeźniali, a potem to ich spotkanie w barze. Szkoda tylko że nie wpadli na nauczyciela historii.
Czesiek_PL napisał(a):Jeremy jak nic znajdzie coś w notatkach swojego ojca co będzie miało wpływ na kilka odcinków. Może nawet dowiemy się skąd Gilbertowie mieli zegarek.
Może się okaże, że ta rodzina należała do Inkwizycji. Ale się namiesza wtedy
Niezły odcinek. Podoba mi się wątek nowego nauczyciela i pwrót Logana. Może się namieszać. I ciesze się, że nie zapominają o Jennie, czyli postaci nie najważniejszej.
Damona sie dziwnie oglądało, bo taki ogólnie przygnębiony był na końcu... Nie w jego stylu. Ale zgadzam się, że szkoda, że nie sprowadził Katherine. I tych 27 wampirów. Nieźle Inkwizycja działała.
Świetny odcinek! Wątek naszyjnika został ładnie zakończony. Ale jednak szkoda, że nie wypuścili tych 27 wampirów. Nowy nauczyciel historii wampirem, spodziewałem się, kiedy zobaczyłem jego imię. Fajnie, że kręci z Jenną. Powrót Logana mnie zaskoczył, ciekawe kto go przemienił. Ładnie budują wątek Caroline i Matta, podoba mi się. Jeremy dostał drugą szansę i pewnie znajdzie coś ciekawego z przeszłości Gilbertów. Już nie mogę się doczekać. Zabawne sceny Stefa i Damona - w barze, w domu, na boisku. Dobrze, że Elena powie Bonnie o wampirach. Trochę szkoda mi jej było, że Stef ją odrzucił. Ale nie oszukujmy się, oni się jeszcze spikną. ;P I na koniec tekst Eleny z odcinka: "Przepraszam, Stefanie. Sądziłam...że nie mogę być z tobą, ale jednak mogę." Strasznie mnie to rozśmieszyło.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Wow, kto by się spodziewał, że Logan powróci?! Totalnie mnie to wbiło w fotel. Scenarzyści wprowadzają nam dwóch nowych wampirów - Logan i nauczyciel historii. Może być ciekawie... Będą walczyć z braćmi? Ci za pewne przez to nie wyjadą. W tym odcinku już bardziej podobał mi się wątek Bonnie, lecz o samej postaci nie zmienie zdania - nadal mnie wkurza. Fajnie, że ona też wie, że Stefan i Damon są wampirami. Elena będzie się miała komu wygadać. Czekam na rozwinięcie wątku Jeremiego, może coś odkryje - będzie interesująco.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p