Uther's past comes back to haunt him as a mysterious black knight interrupts Arthur's coming-of-age celebrations, throwing down his gauntlet and challenging the Knights of Camelot to combat. The Black Knight, seemingly unstoppable, makes easy work of his combatants. But who is the Black Knight, and why is Uther so uneasy?
Premiera: 15 listopad 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Fajnie że się wyjaśniło w końcu o co chodzi z tą wiedźmą, za co ona się tak naprawdę mści i czemu nadal żyje, bo przecież Uther mógł ją zabić jak innych 20 lat temu.
Miecz był całkiem ładny, fajny złoty odcień, szkoda że musiał się go pozbyć...
Merlin po raz kolejny chciał się zatroszczyć o Artura.
No dokładnie, od samego początku czekam aż go zabiją i zacznie się era Arthura, ale z entuzjazmu Anthony'ego odnośnie sezonu 2 odniosłam wrażenie, że być może będziemy mieć Uthera nadal w kolejnym sezonie
awesome! Uthera TROCHE polubiłem, ale tylko troche. Szkoda miecza, ale to coś z nim jeszcze będzie? Bo tam coś w skale, czy jakaś pani z jeziora? Nic już z legend arturiańskich nie pamiętam. Świetnie wyglądały te wszystkie bitwy. btw, zauważyliście, że kilka fragmentów z tego odcinka jest w intrze?
Tak, szczególnie miecz na dnie jeziora Jak dla mnie odcinek był dobry, ale szkoda mieczyka. Taki fajny, a tak skończył ale liczę na to że jeszcze wróci i dostanie się w ręce Artura. Przecież to właśnie pani z jeziora mu go podarowała, a przynajmniej tak mi się wydaję Nimue znowu się pojawiła za co plus i nareszcie coś o jej przeszłości i pochodzeniu Artura. I jeszcze te pojedynki Oby więcej.
e tam, odcinek był nudnawy akurat nic się nie działo takiego w sumie, patrzyłam ile jeszcze do końca odcinka więc to niedobrze Podobało mi się jak Merlin powiedział, że łączy go więź z Arthurem
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p